Отиди на
Форум "Наука"

swhawking

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за swhawking

  • Рожден ден 8.12.1996

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    София
  • Интереси
    теоретична физика, математика, богословие

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

swhawking's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Веднъж даже бях на този курс, но и за него не се чувствах уверен. Знаете ли дали се води по план, теми? Това ще ми е насока. Не смятам да ставам "добър математик", все пак вече има и програми, за по-сложните пресмятания. Мисля, че не се води по план, но нещата са съвсем елементарни. Няма начин да не разбереш темата. Мърваков през всичките четири часа обяснява само по една тема (аз затова не ходя вече, но ако наистина си толкова зле с математиката този курс ще ти помогне). А по механика също има един уводен курс, който трябва да припомня механиката от гимназията, но Чолаков реши, да повтаряме темите по механика, които сме взели на лекции. Ако искаш да научиш механика ходи на този курс, на редовните лекции е Дончев, а при него е прекалено математизирано и едва ли ще разбереш нещо.
  2. Ако искаш може да започнеш да идваш на лекции по механика във Фзф. Лекции по термодинамика и молекулна физика в момента не се четат. Те са през другия семестър. А другите, които споменаваш са избираеми дисциплини и при тях не знам как стоят нещата. А, за математиката сега се сетих. Всеки четвъртък от 8 до 12 ч. във Фзф, зала А 301има факултативен курс "Увод във висшата математика". Води го доц. Мърваков. На този курс се припомня всичко по математика от 7-8 до 12 клас и решаваме задачи.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...