Отиди на
Форум "Наука"

moonlight

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за moonlight

  • Рожден ден 19.02.1982

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    София

moonlight's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Хубав цитат, но той отразява една твърде чиста любов, която ми се струва утопична за съвременния свят. Ежедневието ни е твърде забързано и всички сме подложени на стрес, който някога не е съществувал. Това не е оправдание, но, така или иначе, се превръща донякъде в причина за егоизмът ни и за много други греховни харектеристики на съвременните личности. Всички обичаме, но не толкова примирено. Не сме достатъчно търпеливи, завиждаме (макар и тайно или неосъзнато), раздарзнителни сме, търсим своето (за да не ставаме глупаци, ако се откажем от това, което имаме) и т.н.В този ред на мисли - не ви ли се струва, че май сме позабравили тази моя любима Божия заповед - <Ако имаш две ризи, дай едната на ближния си>? А какво остава за <Не прелюбодействай>? Живеем в едно тъжно време, но май не го осъзнаваме, а и така е по-добре. Но докога ли ще ни прощава Господ за нашето безхаберие и неблагодарност, който и каквото и да е той!?!
  2. Благодаря за инфото, Историк. Посетих сайта и научих доста от нещата, които ме вълнуваха по този въпрос. Но все още гледам скептично на тази църква. В сайта всичко е представено много чисто и прекрасно, но на мен ми се струва малко съмнителна тази история. Намирисва ми на секта. Може и да греша...
  3. Здравейте! Интересувам се от Новоапостолската църква в България. С какво точно се занимават, в какво вярват, секта ли са и т.н.? Законна ли е дейността им? Някой запознат ли е дали имат определени ритуали, както в някои секти? Изобщо - интересувам се от всички подробности около тази църква. Благодаря предварително на всички!:-)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...