Отиди на
Форум "Наука"

Стоян Мунев

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Стоян Мунев

  1. Асад е умен и търпението му е силата, а може би руските съвети. От както руснаците се намесиха не позволиха съществуването на втори основен фронт. Първо беше Палмира и провинция Хомс, после Дейр Зор, Дараа и сега Идлиб, като през това време успяваха да сключат в другите горещи точки временни примирия. Единствената грешка която видях е , че не форсираха Ефрат за да завземат нефтените полета, а кюрдите /американцит/ги взеха без бой. Още тогава си мислих, че ако бях аз щях да стоваря войски с хеликоптери на нефтените полета в пустинята, а градът можеше да изчака няколко седмици. Сега трябва търпение и да се изчака удобният момент.

    Ресавски в Африн не са ли турците.

    • Харесва ми! 2
  2. Тракийски  оловни монети са намирани в югозападна България  са изключителна рядкост и са сечени за много кратък период от време , но нямат нищо общо с това на снимката. Византиските са печати и пломби, както и жетони използвани за вход в бани,храмове и др.Има и фалшиви гръцки и византийски монети -фуре. За такива биметални монети не съм чувал има римски но са от две различни сплави на мед . Според мен е някакво копче върху което е минал няколко пъти трактор.

    • Upvote 1

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...