Отиди на
Форум "Наука"

Стоян Мунев

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Стоян Мунев

Стоян Мунев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Репутация

  1. Асад е умен и търпението му е силата, а може би руските съвети. От както руснаците се намесиха не позволиха съществуването на втори основен фронт. Първо беше Палмира и провинция Хомс, после Дейр Зор, Дараа и сега Идлиб, като през това време успяваха да сключат в другите горещи точки временни примирия. Единствената грешка която видях е , че не форсираха Ефрат за да завземат нефтените полета, а кюрдите /американцит/ги взеха без бой. Още тогава си мислих, че ако бях аз щях да стоваря войски с хеликоптери на нефтените полета в пустинята, а градът можеше да изчака няколко седмици. Сега трябва търпение и да се изчака удобният момент. Ресавски в Африн не са ли турците.
  2. 1911-1928 Australia Gold Sovereign George V http://www.apmex.com/product/34989/1911-1928-australia-gold-sovereign-george-v-bu?utm_source=ebaymerch&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping_engine&?utm_source=ebaymerch&utm_medium=cpc&utm_campaign=shopping_engine
  3. Тракийски оловни монети са намирани в югозападна България са изключителна рядкост и са сечени за много кратък период от време , но нямат нищо общо с това на снимката. Византиските са печати и пломби, както и жетони използвани за вход в бани,храмове и др.Има и фалшиви гръцки и византийски монети -фуре. За такива биметални монети не съм чувал има римски но са от две различни сплави на мед . Според мен е някакво копче върху което е минал няколко пъти трактор.
  4. Изтегли от андроид маркета приложението Smart geology- Mineral guide . От бутона Detect mineral стъпка по стъпка може да определиш какъв е минералът ти. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avicApps.geologyapp
  5. Порових в нета и се оказа ,че повечето са диви орхидеи от рода на салеповите.Иначе се растът на един варовиков хълм до гр.Омуртаг точно до главният път София-Варна.
  6. Здравейте, разхождах кучетата си по един варовиков хълм и се удивих от разхообразието на флората. Буквално има хиляди различни растения. Заснех някой от по интересните цветя и моля някой да ми каже какви са.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...