Отиди на
Форум "Наука"

kitikat

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ kitikat

  1. Teмата беше пусната с цел сондаж на мнения, защото решението с какво да се лекуваш често е трудно и много отговорно. Аз пък не мисля, като вас - не се доверявам сляпо на лекари и медикаменти, но всеки има право да решава. За рекламата - няма такава. Все пак как можем да получим мнение за продукт, без да го посочим на хората, които питаме? Поздрави.
  2. Малко от нас знаят, пък и лекарите също, че повечето стомашно-чревни проблеми се дължат на паразити, а не непременно на вируси, развалена храна, неправилно хранене и т.н. В този ред на мисли ми е чудно, защо, след като обезпаразитяваме домашните кучета и котки не го правим и за себе си? Бихте ли използвали билкова антипаразитна добавка, при съмнение за наличие на паразити? Пояснявам, че гъбичките също са вид паразити. Кое бихте избрали - антибиотик, изписан от лекар или билкова добавка, закупена свободно?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...