Отиди на
Форум "Наука"

Христо Спириев

Потребител
  • Брой отговори

    57
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Христо Спириев

  1. Атеистично лицемерие

     

    Уж християни се броят,

    пък за безбожност те зоват.

    А пък писъци и врява,

    че мюсулмалство щъкало тъдява.

      

    Как можело учèни баш

    да изричат Отче наш.

    Откъде накъде

    вярата в науката се вре.

      

    С имитация християнска

    срещу миграцията мюсулманска 

    на всичко са готови в нета

    само да върви моабета.

     

    А, кажи ми Боже мой

    на раба покорен твой

    слепите в тъмнината,

    как ще видят светлината.

      

    Христо Спириев

    07.05.2019г.

     

  2. Преди 4 часа, Frujin Assen said:

     

    Цитирай

     

    Яков Кедми:

    Американците си мислят , надяват се , че ако ударят по територия /в Сирия/ където няма руски войски то ще се размине. Там е работата , че няма място на територията на Сирия , където няма руски войски. Там където няма ВКС има военна полиция. Второ - Русия , по някаква причина мълчи и не обяснява , че е без значение къде в Сирия САЩ ще ударят , отговора ще бъде един. Но мисля , че от въздушното рарузнаване на американците малко са се впечатлили от това каква система за ПВО и противоракетна отбрана има , която може да реагира на техния флот , който се намира /там/.....

    ....руските ракетни специалисти с ракети земя-море щели да държат американския флот на 500 км /което било безопасно – ха-ха/

    ... кой е казал , че руснаците ще отвърнат в Средиземно море. Може в Баренцово море да потопят подводница /американска/ или да превърнат в руини база в Румъния ....

     

    Пълни нелепости още в началото на видеото.

    Направо съм шашардисан от глупостите на Кедми. Като офицер на когото му мина пред очите на локатора една война - тази в Югославия през 1999г.

    Какво впечатляващо руско ПВО в Сирия? Какви ракети земя-море?

    Но да се има предвид , че е в пропагандно предаване - руснаците го наричат "соловьиный помет" .

     

    • Харесва ми! 1
    • Upvote 1
  3.  

    On 5.03.2018 г. at 19:23, Amazonski said:

    И аз бих предпочел да е 24-май. Този празник винаги е бил еманация на нещо светло, а не мъка, "робство", смърт война...

    Може да съм любител на военната история и въоръженията, но бих предпочел на националния ми празник да има панаири на книгата, а не зари-проверки, на които е строена цялата ни действаща армия. 

    Почит и признателност трябва да има.

    Но въпреки , че съм офицер и аз предпочитам националният ни празник да предизвиква възторг и въодушевление с нещо направено от нас или с предците ни , с книжовност и духовност , а не с почит за мъка и страдания , героизъм и предателства и нееднозначни тълкувания.

    Но навярно да :

    Преди 4 часа, stinka (Rom) said:

    Можем да изберем, който и да е ден от годината дори такъв, на който няма никакво събитие и да му вложим смисъл и символика... И същността празника става не събитието, а символиката която се влага.

     

    • Харесва ми! 1
    • Благодаря! 1
  4. Преди 2 часа, Б. Киров said:

    Принципът на защита там е "двустранно самоунищожение"

    В това е същността на баланса и сдържането. Без значение колко от задействаните ядрени средства ще се реализират - унищожението е гарантирано. И то на Земята. Какво значение дали е достатъчно за 2 , 20 или 50 пъти унищожение. Затова американците не изглеждат притеснени. Ако има някакъв вой , то е защото им идва дюшеш за разходи за военно-промишления комплекс. Затова Матис заяви едно , че Русия няма на въоръжение тези нови разработки и доста години ще ги разработва и второ , че военния баланс и възможност за сдържане не са нарушени. В конвенционалните средства превъзходството на САЩ е пълно. Икономическите им възможности за нови разработки също. 

     

    Преди 2 часа, Б. Киров said:

    количество обезмисля защитата

    Да. Е това вече е проблем. Дори за високотехнологични автоматизирани системи с ранно предупреждение при масиран удар със задействани разнообразни средства - балистични , крилати ракети с различно базиране въздух , земя , вода. Но производството и въвеждането на въоръжение , не разработката или единични екземпляри , на голям , достатъчен брои нови системи , които да променят баланса изисква огромни разходи , непосилни за Русия. За сравнение цената на Томахоук , която съм срещал е около 1 милион долара. А единичните екземпляри са за фукня и колекциониране.

     

    Поради това за мен менте анимационната презентация на Вовата Путин не е реално прието и налично въоръжение , а политическо и има други цели. За вътрешна консумация - лишенията на електората по някакъв начин трябва да се оправдаят и да се повдигне патриотичния дух. Пък руското общество и без това си има шовинистичен и милитаристичен гъдел - "мы самые крутые и всех сильней"

    За външна употреба - предложение за договаряне , предвид затягащите се санкции и натиск. Както е тръгнало - пикнята в спорта и отстраняване от олимпиада, кокаина в МИД , анексиите и войни , ихтамнет и ползване на незаконни военни формирования /ЧВК/ на чужди територи , последно скандалите с БОВ и отрови в Англия и предишни екзекуции , незаконните капитали на Запад и започнали дела , скандалите с намеса в изборите в САЩ и започнало дело срещу готвача на Путин Пригожин , деформирането на западната политическа система с подкупи на политици и висши чиновници , финансиране на лобита и партии - като нищо може да обявят Русия , като държава престъпник или както казва Степан Демура - ПУТИН ПРЕВРАТИЛСЯ В ИЗГОЯ ГОДА И ВСЕГО МИРА!!! 

     

     

     

    • Харесва ми! 1
  5. Преди 9 минути, sirius said:

    Диверсифицирай си източниците.
    В един момент истината се омесва с полуистина и губиш връзка. 

    А сегашното положение е следствие на предишните. Това е закон. Ти си това което си, поради ред причинноследствени връзки. Така е и със сегашното ни положение като НАЦИЯ. 

    Чистото възприятие на сегашното е ключ към чистото възприятие на историята (отсяване на зърното от плявата; истината от пропагандата).
     

    Нещо по същество ще напишеш ли?

    Не те питах за процента вода в краставицата или личностни възприятия

    • Харесва ми! 1
  6. Изчаках преди да пиша , понеже форума е исторически и има историци , а аз не съм. Но явно не са загледали.

    1 hour ago, sirius said:

    хитлер. Този, който тръгна да се бие с русия.

    Айде не променяй историята и недей както руската пропаганда си присвоява участието на другите народи от СССР да я прокарваш и тук. Германия не воюва с Русия , а със СССР.

    1 hour ago, sirius said:

    Сърбия се е била с хитлер. Този, който тръгна да се бие с русия. И не само се би с хитлер, но и е дала най-много жертви на глава от населението. Повече от колкото русия е дала. За недочелите - ПРОЦЕНТНО,

    Наистина не съм дочел. Ще посочиш ли откъде така категорично заявяваш това за процентите ?

    Поне според уикипедия руските жертви са 13 950 или 12.7 %. СССР общо 26,600,000  или 13.7 %.

    https://en.wikipedia.org/wiki/World_War_II_casualties

    За Сърбия:

    • Цитирай

      A recent study by Vladimir Žerjavić estimates total war related deaths at 1,027,000, which included losses of 237,000 Yugoslav partisans and 209,000 "Quislings and collaborators"(see discussion below losses of Yugoslav collaborators)[662] Civilian dead of 581,000 included 57,000 Jews. Losses by each Yugoslav republic were: Bosnia 316,000; Serbia 273,000; Croatia 271,000; Slovenia 33,000; Montenegro 27,000; Macedonia 17,000; and killed abroad 80,000.[658]

    но не зная населението.

    Общо Югославия 1 027 000 жертви или 6.63 %

    • Харесва ми! 1
  7. П.П. А , и забравих нещо много важно - тази крилата ракета с ядрено-енергийна инсталация , летяща с хипер скорост е тествана , изпробвана , одобрена с приемливо ниво за надеждност , което за каквото и да е въоръжение е задължително изискване , въведена в производство , приета на въоръжение и назначена на пробно бойно дежурство.

    Уоууууу.

    Треперете врагове!

    Кой сега е № 1 ?

     

    %D0%9F%D1%83%D1%82%D0%B8%D0%BD1.jpg

    • Харесва ми! 1
    • ХаХа 2
  8. Преди 1 час, Doris said:

    Като се вгледа човек още по-внимателно, няма твърдение, че се използва ядрен ракетен двигател, а "ракета с малогабаритной ядерьной установки".

     

    За да е точно :

    Цитирай

    В.Путин

    ....създаването на малогабаритна , свръхмощна , ядрено-енергийна инсталация , която се помества в корпуса на крилата ракета от типа на нашите нови ракети Х-101 с въздушно базиране или американската „Томахоук“...

    Х-101 - https://ru.wikipedia.org/wiki/Х-101

     

     

    Преди 1 час, Doris said:

     

    Възможно е това да е ядрен ракетен електродвигател:

    https://ru.wikipedia.org/wiki/Ядерная_электродвигательная_установка

    Цитирай

    Ядерная электродвигательная установка (ЯЭДУ) — двигательная установка космического аппарата, включающая в себя комплекс бортовых систем космического аппарата (КА), таких как: электрический ракетный двигатель (ЭРД), система электропитания, обеспечиваемого ядерным реактором, система хранения и подачи рабочего тела (СХиП), система автоматического управления (САУ).

    Ядрена електрозадвижваща инсталация , проектирана за космически апарати.

    Осигуряване на електрозахранване от ядрен реактор ? Пък ако ще да е "създаден" и мини такъв.

    Всичко това в корпуса на "Томахоук -  маса 1,6 тона , дължина 6,25м , диаметър 0, 52м.

    И презентирано само с анимация , голи заявления и "ролики"! И движеща се с "хипер"скорост!

    Ммммм.....:)

    Май само Вовата Путин е наясно какъв точно е двигателя. 

     

    П.П. Всеки има право да вярва в каквото пожелае. Малките деца например вярват в Дядо Коледа. При по големите - различно.

     

    • Харесва ми! 2
    • ХаХа 1
  9. Преди 6 часа, vvarbanov said:

    Тия "ролики" са направени специално за руската вата.Те са за вътрешна употреба...

     

    Напълно подкрепям. Отчитайки екзалтираните овации при анимационната презентация на чудо-оръжията.

    Само по-внимателно с хумора , че нарушава психическото равновесие на някои потребители.

    Бих допълнил за външна употреба е предупреждение , че дори и с фалшиви "ролики" вътрешно държим ситуацията под пълен , тотален контрол , сплотени около дребния , но слънцелик вожд и не се месете , че може някоя беля да направим и други да завлечем с нас. А и не пипайте нашите пари , накрадени в Русия , които държим в Ваши банки и дайте да се договорим -  "Ребята давайте жить дружно". 

     

    Министерство на отбраната на САЩ

    https://www.defense.gov/News/Article/Article/1463160/mattis-sees-no-change-in-russian-military-capability-in-light-of-putins-speech/

    Цитирай

    Джеймс Матис: изявленията на Путин са разочароващи , но не са изненада. Стратегическата оценка е , че на новите руски оръжия им предстои дълги години разработка. Не нарушават военния баланс и и възможностите на САЩ за сдържана.

    Демек , дипломатично казано Русия няма нови чудо-оръжия. Евентуално тепърва ще разработва ако може и има деньги.

     

    "Быть Или" - Може би най-дизлайквания руски канал в Ютуб от кремълските тролове

    Разобличение на анимационната презентация на Путин.

     

     

     

    На 1.15 минута - фейк с попадение на "Кинжал"

    От линкове под видеото - ядрени ракетни двигатели са разработвани и от руснаци и от САЩ. Но за употреба в космоса. За употреба в земната атмосфера са се отказали като безперспективни и замърсяващи с радиация.

    РД 0410 - https://ru.wikipedia.org/wiki/РД-0410  - първия и единствен ядрен съветски двигател.                     

    Тежи 2 тона , дължина 3,5 метра и диаметър 1,6м.

    За сравнение - "Томахоук" - маса 1,6 тона , дължина 6,25м , диаметър 0, 52м - https://en.wikipedia.org/wiki/Tomahawk_(missile)

    • Харесва ми! 3
    • ХаХа 1
    • Upvote 1
  10. 1 hour ago, Du6ko said:

    ...Защо такава нетърпимост към чуждо мнение ? ....

    Свободата на словото и изразяване на мнение не трябва да се бърка , а и е съвсем различно от руска пропаганда , злоупотреба  словоблудство със словото!

    Цитирай

    Христо Спириев :

    1:1 В началото бе Словото; и Словото беше у Бога; и Словото бе Бог.


    Само в началото. Далеч по-късно се появи и Свободата. А след нея и Свободата на Словото. И един умен човек казал : Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш. И хората помислиха , че ще има и Свобода и Слово и Неговото , Божие слово. Не мина време и се появиха едни зли , безбожни , Червени евразийски сили. Завидяха и на Свободата и на Словото и на Неговото. Пожелаха да ги притежават. Първо прегазиха с калните си Червените ботуши Земята. После отнеха и Свободата. И я отделиха с телени огради за изкушените. Не , Словото не го забраниха. Присвоиха го. И започна да се лее само тяхното , Червено слово – всяко друго бе забранено и преследвано. Храмовете на Неговото слово първо взривяваха , после превърнаха в свинарници – зер прасетата по-достойни за бисерите. Мнозина мърцина погинаха от Червения ботуш , борейки се и за Свобода и за Слово. Останалите се опитваха да не ги забравят - и погиналите , и Свободата , и Словото. И всичкото Чуждо имущество стана Общо. Пак мина време и доживяхме и Свободата и Свободата на словото. Появи се и Демокрацията. Хората се радваха. И в радостта си не забелязаха как Злите Червени евразииски сили станаха и първи демократи и вярващи в Словото Му и защитници на Свободата и Словото – за да могат да ги ползват , защото и онова Чуждото , дето стана Общо сега пък е Тяхно. Не , не са го откраднали - преди експроприираха , а сега "демократично" с червени куфарчета приватизираха. И пак да се лее тяхното Червено , евразийско слово - защото сега нали има и Свобода и свободия и словоблудство със Словото. И ако някои се противи Злите Червени евразийски сили го обявяват за противник и на Свободата и на Словото и на Демокрацията , а те първи защитници. Но не успяха да преживеят и омразата и ненавистта към Свободните хора оттатък телените огради , въпреки че много искат да изглеждат като тях. Само се пребоядисаха за да си харчат там Тяхното , което е Чуждо. Комунизма , стената и телените огради паднаха , но в душите на Злите Червени евразийски сили са здраво циментирани. ..............................................................................................................................
    ............................................................................................................
    Е , Историята не свършва тук.

     

    • Харесва ми! 1
  11. Преди 55 минути, Atom said:

     Новоруската дума славянин....

     

    ... Лично за мен  думата "славяни"  е без значение - просто удобен служебен термин...

    Без значение?:564da112d749c_wink(1):

    Ама е много удобен термин! 

    Без значение! :)

    • Харесва ми! 3
  12. Преди 14 минути, laplandetza said:

     

    Ха сега да видим , значи и президента говорил общи приказки, истерик , страхлив мъжага и скрит антифеминист, хомофоб и пр. джемини,джи,би , жендър брътвежи.:ag:

    Нет.

    Той просто е човека на генерала от КГБ Решетников.

    :ag:

    • Харесва ми! 1
  13. Преди 4 часа, stinka (Rom) said:

    Когато нямаш адекватна позиция, която да защитаваш и да предложиш... крайно лявата ти идеология... ти какво правиш... ами просто оплюваш  и се опитваш да подкопаеш противната.

    Е , какво очакваш от човек , който сам казва , че :

     

    Цитирай

    Thorn :

    Имам дядо ятак. Имам и роднина на баба ми полковник от ДС

    С формирани левичарски антиимпериалистически възгледи възгледи от Мюрид /Несмиян/ , чието споменаване на това от мен , моментално бе трито преди време от Thorn с права на модератор в друг форум.

     

    П.П. Thorn , прости и извини ако те бъркам с друг , но случайно баща ти да е бил директор на кондензаторния завод в Кюстендил , а майка ти директор на Аско Деница в София.  

    • Харесва ми! 1
  14. On 12.01.2018 г. at 22:13, Евристей said:

    Молбата ми към теб Торн, е да кажеш има ли историческа личност достойна да бъде определена като герой ?  Не митологизиран, а заслужен, разбира се със съответната обосновка. Нека бъде с няколко думи, защото си скръндзав на дълги изречения. И нека за твое удобство да не е българин, а някой от античността до ...там където свършва историята и започва настоящето. Имам предвид - герой/херос,  не, учен, човек на изкуството и т.н.   И........ внимавай да не посочиш грешния 

     

     

    On 12.01.2018 г. at 23:13, Thorn said:

    Зададе ми сложен въпрос, имам какво да кажа, но вероятно ще бъде другата седмица.

    :564da112d749c_wink(1):

  15. 1 hour ago, vvarbanov said:

    Ти не си специалист, но аз съм такъв.

    Както вече ти казах веднъж, на тъпия въпрос за имането на Левски ти дадох този тъп линк, където се споменава за него...

    ...като ви говори професионалист.

    Признанието , че си постнал като професионалист тъп линк ми е достатъчно. :)

    А дали въпроса е тъп ? Назад го има. И каква връзка и защо е зададен. Прочетен е или който иска може да го прочете. :564da112d749c_wink(1):

    Пък и не съм проявявал претенции нито за познания , нито за професионализъм. :animatedwink:

  16. Преди 2 часа, vvarbanov said:

     Кой ти каза че е нумизматична колекция?

     И пак същото: Няма нищо чудно.През 19 век в паричното обръщение на Османската империя се намират френски, унгарски, австрийски,венециански и др. западноевропейски монети.

     Друга трудност била обърканата монетна циркулация-употребявали се както местните, така и европейски парични средства. 

     

    Значи основното количество западноевропески монети в съкровището са били в обръщение.Това не може да се нарече  нумизматична колекция.Двете римски монети, също не могат да се нарекат "н. колекция".С Прибавянето им към другите златни монети пак не образуват "н.колекция."

     

    Аз понеже имам навика някой като постне нещо , да чета докрай. И понеже виждам , че още се коментира.

    Та , vvarlanov , в линка който ти качи :

    http://www.168chasa.bg/article/1825252

    , отдолу има препратка към статия от същото издание :

    http://www.168chasa.bg/Article/1825322

    и някакъв Росен Янков заявява :

    Цитирай

     

    ...Намерените монети , макар да са заприходени в музея , се пазаят в БНБ и едва ли някога са били разглеждани от неговия шеф. Той би видял , че само около 1/3 от тях са турски. Другите са сечени от Древния Рим или във Венеция от дожите. Има и австрийски минцове и френски монети отпреди революцията. Така , че тази торба с пари е по-скоро нумизматична колекция , но в никакъв случай касова наличност от членски внос на бедните революционни комитети на Левски.....

    ....Щеше да узнае , че „имането на Левски” е с колосална за времето си стойност .....136 400 или дори 156 860 гроша.За сравнение обраната в Арабаконак сума е доста по-малка – 125 000 гроша , но само в дребни монети ....

     

    Не съм специалист. Но цитираното , пък и статията дали са верни ?

    Ако не са , опровергай го !!! 

    Както ти заяви за версията на Лалев !!!

    • Харесва ми! 2
  17. Преди 6 часа, ramus said:

    ми нали се сещаш за 'чие благо' е това положение. :)Чудесен пример, байдъуей.

    Високопарността е наследство ........................................................

    ОБЩО БЛАГО... и националната държава.             Хе -хе.

    ......Иначе големи раздумки, но някъде в основите им... стоят ..........................

    ...една обикновена и лична "душичка", която се бори "да й е добре".

    Цялата игра с идеологиите е чесане на обикновени лични сърбежи

    и прикриването на едно тотално лично лицемерие,

    криещо се зад плакатни набори от внушения,

    ..................... изгтлежда .............

    ......рамус бил циник... или "паразит".

     

     

    Рамбус като никой друг как добре се е описал сам. :564da112d749c_wink(1):

     

  18. Едно питане може ли ?

    В цитата на рамбус промених /зачертах , подчертах/ само няколко думи.

    Къде е рамбус ? :)

     

    Преди 5 часа, ramus said:

    При светците е налице /допълнителен/ друг модел - /опрощението  на/ нямат греховете. Иначе доста от /тях/ героите са били... грешни.

    Никой нямаше въобще да се занимава с кой е Ботев или Левски, ако не бяха /нужни/ приносите им за някаква цел след тях. Нито ботев, нито Левски са се наричали ГЕРОИ. Никой Герой не се нарича така -  героизирането идва впоследствие от /нуждаещите се/ оценката на поколенията. Подбирането кои да са, как да изглеждат, как да се представят, какви лица да им се нарисуват – е  заради /нужди/ приноса на ползу роду които нямат нищо общо нито с /борбите/ хулите ,  нито с  греховете на реалните личности зад въпросните две именана . Всеки е вярвал в нещо си, всеки е бил запален от идеи и начина да си ги отстоява. Но /не/  - трябва да се използват за  /... "благо"някакво си.../ общо дело и благо. И ги превръщат в /мумии / герои. /Не/ само тях.

    Къде е разликата че ИМАЛО  РАЗУМ  /рамус/- къде е същия, как да бъде открит.

     

    Това е от дуго място , но и тук е валидно.

    Цитирай

    ”Ако речем, че нямаме грях, лъжем себе си, и истината не е в нас. Ако изповядваме греховете си, Той е верен и праведен да ни прости греховете, и да ни очисти от всяка неправда. Ако речем, че не сме съгрешили, правим Бога лъжец, и Неговото слово не е в нас.” (1 Йоан 1:8-10).

    Еееех , .......... , объркан човек си ти. Пропагандата /идеологията/ лъскаше фалшиви и безгрешни идоли , вождове и мумии по комунистическо време. Безгрешници и светци се канонизират в църквата. Тя борави с тези категории. Но комунистите и ченгетата и нея съсипаха и опозориха. И за място в отвъдното според делата ни ще ни съди Господ Бог. Но ти като атеист не се интересуваш от тези неща и си над тях. 

    Националните ни герои са такива не защото са безгрешни , светци и нямат грехове. Те са мерени с друга теглилка и аршин - според делата си на ползу роду. За тези си дела са признати от съвременници , от поети , от поколенията. Били са , са и ще останат в паметта на народа ни. А място в отвъдното отдавна са намерили.

     

  19. Айде и този почна да се оправдава със Спириев ???

     

    On 7.01.2018 г. at 7:50, vvarbanov said:

    ...закоравелия (въоръжен до зъби)убиец ...Левски е извършил гадно убийство на невинен човек при грабеж, за да удовлетвори ламтежа си за пари.

     

    On 7.01.2018 г. at 11:07, Христо Спириев said:

    Браво. Евала.

    С подчертаното издигна нивото на темата , че и на форума до невиждани висоти.

    Само да запитам , това подчертаното откъде го знаеш ? Случайно да си чул или знаеш къде си е заровил имането ?

    Или да го турим в "Размисли и страсти" ?

     

    On 7.01.2018 г. at 13:36, vvarbanov said:

    Не го търси, закъснял си!

    " Имането на Левски открито край Ловеч."

    повече тук: http://www.168chasa.bg/article/1825252

     

    On 7.01.2018 г. at 15:57, boilad said:

    А вестникарските известия са най-силния им аргумент. Какво тук значи някакъв си Унджиев, пред титани на мисълта и словото като БД.

     

    Преди 2 часа, vvarbanov said:

    Спириев ми зададе иманярския въпрос "Къде Левски е заровил имането си?"...Това във вестника е хипотеза на директора на ловешкия музей. Не зная дали е вярна, но се надявам се да съм ви бил полезен с вестникарската статия...

     

    No comment.

     

    Преди 2 часа, vvarbanov said:

    ...титана на мисълта Спириев...

    Е , това дори за мен е прекалено. Нямаше нужда !:)

     

    • Харесва ми! 1
  20. Преди 4 часа, ramus said:

    ...Така и си минаха и заминаха - индианците.Включително - и пишещите машини....

    А-а , грешка !

    Изчезнаха само пишещите машини и бизоните преди тях. И всички индианци се качихМЕ по форумите. :animatedwink:

    Ама по форумите много екзистенциалисти /ей , това дори за писане ми е трудно , а пък .../ рамбуси и вождове се навъдиха , а индианците не стигаМЕ за всичките. И всеки рамбус гледа да се изкара по-екзистенциален , даже най от другите . И става една - рамбус до рамбус , екзистенциалист до екзистенциалиста. Абе направо луда работа. Та бая зор виждаме.

     

    А ти от кой резерват идваш ?

  21. Преди 6 часа, ramus said:

    ....Мога да пиша много по това, но не виждам смисъл.......

    ....Все още тук не съм открил такъв субект....

    И след това безсмислие още 14 поста !!! само в тази тема от рамбус.:058:

     

    Това ми мяса на това , че тоя рамбус си е забравил паролата за имейла и ползва форума да пише писма до себе си! :)

    • Харесва ми! 4
  22. 1 hour ago, vvarbanov said:

    Нали ти подсмърча и моли да ти кажа къде са парите на Левски?

    Ревах даже. :) За имането по точно питах. Ама на някой акъла му е в парите. Но карай.

    Преди 1 час, vvarbanov said:

    Какъвто Левски, такива и неговите обожатели.

    Какъв е Левски те попитах ?

    Защото навсякъде казват , че е национален герой! И го почитат !

  23. Преди 11 минути, vvarbanov said:

    Прав си, паднах много ниско като взех да ви уча.

    Че си паднал се разбра. Че кой те е молил толкова да падаш ? Ти сам се сопна ! 

     

    Преди 15 минути, vvarbanov said:

    Какъвто Левски, такива и неговите обожатели.

    И какъв е Левски ?

    Казват навсякъде , че е национален герой ! И го почитат !

     

    А пък някой си изпаднал вестникарски vvarbanov ..........................

    Та какъв е Левски ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...