Отиди на
Форум "Наука"

Катя Георгиева

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Катя Георгиева

  1. Статията дава известни факти, но коментарът в края е изкуствено приповдигнат и нелепо оптимистичен. То е като да се твърди, че в България не е имало турско робство, не е имало кланета, грабежи, насилие, убийства, кръвен данък, потурчване, насилствена ислямизация и всякакви други извращения! Само който нищо не разбира, може да се чуди на различния начин на мислене на индианците от това на европейците! Те са отишли там да грабят, да крадат, да убиват. Най-долната измет на Европа е хукнала натам. Индианците са били сами, с копия и стрели не се излиза срещу пушки и топове, и преди всичко срещу перфидното коварство, алчност, подлост и жестокост на белия човек. Днес индианците са на път да влязат в книгата на изчезналите народи! И това е един от многобройните позорни факти в историята на хората за геноцид и престъпления срещу човечеството! Така че не ми говорете за мирно съвместно съществуване! Индианците и днес са сами в борбата си, а някои само се перчат колко много знаят за тях или обратното - други без да осъзнават, демонстрират въпиющо невежество!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...