Отиди на
Форум "Наука"

nighty

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ nighty

  1. Аз съм с Nokia 5800; дисплея й е много голям, но определено не е удобно да чета PDF. Хардуера й не е много силен и PDF формата не е подходящ за четене. За нещо спешно, да, но да си четеш списанието не става. Ако беше в DOC формат щеше да е много по-добре. Не е нужно да бъде в някакъв специализиран формат. Има достатъчно програми за смартфони, с които да се чете спокойно DOC формат (аз ползвам ZX Reader). Така няма да има и допълнителни разходи по конвертиране. Сигурен съм, че ако някой иска да краде текст, ще може да си го извади и от PDF формата. Ако е в DOC формат има програма, която се вгражда към Word и с нея всеки може да направи текстовия файл в .JAR приложение и да го отвори на почти всички модели телефони, поддържащи JAVA, като не конвертира само текста, а и снимките съдържащи се във файла. Дълго време съм я ползвал за да си конвертирам книги и да си ги чета на телефон с JAVA. Приложението е безплатно. Така че всичко е в ръцете на екипа на nauka.bg - просто пуснете списанието в DOC формат. П.П. За тези, които искат да конвертират DOC в JAR - http://www.shasoft.com/

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...