Отиди на
Форум "Наука"

akatana

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ akatana

  1. Много се колебаех дали има някакъв смисъл пак да пусна тема. Но какво пък, навън вали сякаш някой ни оплаква. Та конкретно за какво става въпрос. Това е опит за есентиране на цялата история, само основното защото шестдесет страници са нищо, като е наблегнато на родната. За древните, има няколко хронологии, дълга, къса и т.н., без обаче да са синхронизирани. Което е напълно възможно, благодарение на наблюдаваните небесни конфигурации, които от древните са възприемани знаем като божествени, по време на определени събития от историята. Както и на малко разсъждения как трябва да се синхронизират събития и личности, така че да се получи нещо смислено сред привидния хаос от дати. За българите, както се казва наше лошо нема, може би най-важно е самоопределянето, т.е. в какво старите българи са вярвали и днешните вярват. Както и някои исторически факти, макар фактите никога да не са били на почит в твърде субективната история. Иначе много от историята е известно, много е откровено детски приказки, но повторени многократно и авторитетно, а много е просто некомфортно или забравено. Та, който не му харесва, това е ок, но ако се намерят любопитни да прочетат... http://dox.bg/files/dw?a=8649f6da17 http://dox.bg/files/dw?a=389bb5af2f Clavdivs History's.pdf Clavdivs History's.docx

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...