Отиди на
Форум "Наука"

siyana_power

Потребител
  • Брой отговори

    8
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от siyana_power

  1. От известно време насам забелязвам отдръпване на венците си и подуване на места. При посещенията ми при зъболекаря той не ми е казвал никога, че имам пародонтално заболяване, но аз виждам, че го има и започнах да чета материали в интернет по тази тема.
    В много от статиите и коментарите по форуми хората пишат, че пародонтозата не се лекува, докато в други източници чета, че има лечение за тази болест.

    Обръщам се към хората, които страдат от нея и които са се лекували - имаше ли резултат от лечението и какъв е бил той?

  2. Мисля, че е било практика в банката, в която работеше тогава. При тях всичко документално и свързано със закона трябва да е напълно изрядно, затова мисля, че са ги давали на всичките си служители.
    Успокоих се вече, че стажа ми няма да остане непризнат :Д

  3. Записвам се да следя темата, понеже и аз наскоро имах разговор с приятелка, която работи в банкови институции от години, и която всеки път като сменя работата гони банките да ѝ дават тези въпросни УП-та. Притесних се, като ми каза че го прави защото иначе няма да ѝ признаят стажа.
    Какъв например може да е този 'документ, удостоверяващ време, което се признава за трудов стаж'?



    ____________________________________________________________________________________________________________________________________
    profirms

     

  4. Задавали ли сте си въпроса доколко нашият живот и ежедневие зависят от електрониката и машините?

    Сравнено с изминалите векове, тази зависимост като положително или отрицателно развитие я възприемате?

    Според вас, какво ни готви бъдещето? Дали машините ще станат още по-важна и неизменна част от живота ни? Дали ще изместят човешкият ръчен труд изцяло? Доколко електрониката и изкуственият интелект ще ръководят развитието на човечеството?

    • Харесва ми! 3

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...