Отиди на
Форум "Наука"

siyana_power

Потребител
 • Брой отговори

  8
 • Регистрация

 • Последен вход

Репутация

3 Ученик

Всичко за siyana_power

 • Рожден ден 4.04.1985

Contact Methods

 • Website URL
  https://spy-secrets.com/

Лична информация

 • Пол
  Жена
 • Пребиваване
  София
 • Интереси
  фентъзи и класическа литература, планински туризъм

Последни посетители

580 прегледа на профила
 1. От известно време насам забелязвам отдръпване на венците си и подуване на места. При посещенията ми при зъболекаря той не ми е казвал никога, че имам пародонтално заболяване, но аз виждам, че го има и започнах да чета материали в интернет по тази тема. В много от статиите и коментарите по форуми хората пишат, че пародонтозата не се лекува, докато в други източници чета, че има лечение за тази болест. Обръщам се към хората, които страдат от нея и които са се лекували - имаше ли резултат лечението и какъв е бил той?
 2. Мисля, че е било практика в банката, в която работеше тогава. При тях всичко документално и свързано със закона трябва да е напълно изрядно, затова мисля, че са ги давали на всичките си служители. Успокоих се вече, че стажа ми няма да остане непризнат :Д
 3. Записвам се да следя темата, понеже и аз наскоро имах разговор с приятелка, която работи в банкови институции от години, и която всеки път като сменя работата гони банките да ѝ дават тези въпросни УП-та. Притесних се, като ми каза че го прави защото иначе няма да ѝ признаят стажа. Какъв например може да е този 'документ, удостоверяващ време, което се признава за трудов стаж'? ____________________________________________________________________________________________________________________________________ profirms
 4. Аз също търсих много време тази книга, но във всички сайтове на книжарници пише че не е налична. В крайна сметка си свалих електронното издание на новата книга и го чета на английски език.
 5. Задавали ли сте си въпроса доколко нашият живот и ежедневие зависят от електрониката и машините? Сравнено с изминалите векове, тази зависимост като положително или отрицателно развитие я възприемате? Според вас, какво ни готви бъдещето? Дали машините ще станат още по-важна и неизменна част от живота ни? Дали ще изместят човешкият ръчен труд изцяло? Доколко електрониката и изкуственият интелект ще ръководят развитието на човечеството?
 6. Няколко думи за образованието днес.

  Добре, че технологиите са развити до ниво, на което всеки човек, притежаващ компютър, може да се сдобие с нужните спомагателни устройства, барем му помогнат да си вземе трудните изпити по време на сесия.
  Говоря за всички актуални джаджи - за преписване, диадеми, огърлици и куп други варианти за избягване на УЧЕНЕТО и залагане на ПРЕПИСВАНЕТО.

  До къде ли ще стигне днешната младеж?

 7. В обществото в което живеем, комуникацията е ключов метод за намиране на приятели и партньори, начин за спечелване на влияние върху хората. Добрите слушатели държат мощно оръжие в ръцете си. Един оратор не представляват нищо без подкрепата на своята аудитория (затова, ораторите се стараят да спечелят вниманието и подкрепата на своите слушатели).
  Ораторите се опитват да убеждават, слушателите са тези, които правят изводи от чутото и взимат окончателните решения.

 8. Комбинацията Shift + 'x' работи успешно и на Линукс

За нас

Всяка помощ за нас е ценна и се надяваме с общи усилия да успеем да поддържаме това място на научни дискусии живо. Форум "Наука" е сред малкото активни форуми в България, изключително полезно и нужно място за свободна обмяна на мисли и знания.

baner_event_marco

За контакти:

×
×
 • Create New...