Отиди на
Форум "Наука"

Володи Заводи

Потребител
  • Брой отговори

    3
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Володи Заводи

  1. Мисълта ми беше че , тъй като в ДиаМат-а е застъпена тази позиция ... за пълната обективност на нещата (както се разбира от минута 1:42 от клипчето ) аз се съмнявам в цялата му теория .... и ще обесня защо ... например , ако човечеството - хората не бяха еволюирали ... има ли значение дали всичко това - ВСИЧКАТА ТАЗИ ПРИРОДА и Материя съществуват?При условие ,че няма кой да го разбере - сиреч преведе през своите човешки сетива/мозък - субективизира .... Например .... да кажем че един Динозавър , си върви и стъпва в лава .... и оставя една стъпка в лавата .... и милиони години след това НИКОЙ НЕ Я ОТКРИВА , то реално той стъпил ли е в Лавата , и ДАЖЕ съществувал ли е вобще ?
  2. Значи ако погледнете това клипче в минута 1:42... там ясно се казва : ''Материа природа представляют обективная реалност ....'' Как , се пита в задачата , е възможно вобще нещо да е обективно ?? отговора е ясен- никак ... няма обективност .. всичко е субективно понеже се отразява и възприема чрез нечии сетива мозък и тн . не е ли така ?
  3. науката до колко е толчава че да ви видя ся тука кой колко знай ... чи .... чи ,,,,, чи то така то .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...