Отиди на
Форум "Наука"

Петко Илиев

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Петко Илиев

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Петко Илиев's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, надявам се да съм в правилния раздел, искам да споделя нещо със вас което в нашето семейство не се споделя, на кратко тай като е забранено! Прес 1978 г при строеж на къща при около 2 метра дълбочина от нивото ма земята е открит Кладенец със 3 стъпала, кладенеца преставлява зидан дялан камък четвъртита форма и вътрешен размер 80х80. при интерес от кладенеца дядо ми реши още да копае но с всяка дълбочина ставало все по страшно и нямоло достатачно въздох и дядо реши да закрие като забеани исцяло прекопаването му отново! та въпроса ми е следния някой знае ли прес кое време ги имали тези гладенци снтакава форма?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...