Отиди на
Форум "Наука"

Изамски

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Изамски

  1. С затоплянето на планетата дъждовните части на света ни вече стават все по-дъждовни.2007г. беше годината на наводненията. С порои и бури, засегнали десетки милиони хора в България, Обединеното кралство, Мексико, Индия, Бангладеш, Африка и на много други места. Годишният брой на наводненията е скочил от стотина през началото на 90-те години на около 250 в първите години на хилядолетието, дължащо се отчасти на климатичната промяна, предизвикваща по-силни дъждове и бури и отчасти – на вредните човешки дейности като обезлесяването и урбанизацията. По тази причина Ви каня да попълните анкета за проучване на общественото мнение относно готовността на населението за реагиране при наводнение. ВНИМАНИЕ: Анкетата е анонимна и се провежда във връзка с разработване на Дипломна работа в Магистърски курс ,,Екология на селищни системи''. Кликнете тук, за попълване на анкетата! Благодаря за отделеното време!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...