Отиди на
Форум "Наука"

Boomslang

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Boomslang

Boomslang's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Exhemus като ловец и горд собственик на два чифта оценени с медал глигански зъби да те питам - абе ти виждал ли си зъб на глиган? Шегата на страна - зъб на глиган със сигурност не е, ходих до природонаучния музей да проверя дали не е рог (или нокът от баба меца например) - човека каза че е някакъв зъб, натиска го с някакво шило, отчупи люспа от него, каза че е частично минерализирано, отказах да го оставя в музея и така..
  2. Снимах на тетрадка за да видите големината на поредовете на листа
  3. Преди години при първите ми юношески опити в алувиалното златотърсачество заедно с другите камъни в ситото ми попадна ей това камъче...(става въпрос за северозападна България). От тогава събира пепел заедно с един аметист и шепа ахати на секцията в хола...Днес по случайност попаднах на форума и реших да попитам...какво по дяволите е това?
  4. Преди години при първите ми юношески опити в алувиалното златотърсачество заедно с другите камъни в ситото ми попадна ей това камъче...(става въпрос за северозападна България). От тогава събира пепел заедно с един аметист и шепа ахати на секцията в хола...Днес по случайност попаднах на форума и реших да попитам...какво по дяволите е това?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...