Отиди на
Форум "Наука"

KHPeev

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за KHPeev

KHPeev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Здравейте, за нуждите на мой проект се опитвам да открия реалните светове на самолета на големият ни герой Димитър Списаревски. Знам че самолетът е Месершмит Bf.109G-6, но не можах да намея точна сника по-която да се ориентирам за реалните ветове на смолета с който е извършил великият си подвиг. Открих, че самолети от неговият орляк са в войнишко зелен цвят, но има и такъв с жълти елементи. Отделно намерих и снимки на самолет в маскировъчната сиво-верна краска на Луфтвафе. Ще съм безкрайно благодарен за съдействие. Прилагам снимките, които съм намерил. Снимка1: Изтребител Месершмит Bf.109G-6 от 3/6 изтребителен орляк на Военновъздушните на НВ войски. Борден номер 7 – най-вероятно пилотиран от поручик Стоян Стоянов – командир на орляка и българският летец с най-много въздушни победи през войната. Снимка2: Месершмит Bf.109E-4 от 3/6 изтребителен орляк на Военновъздушните на Негово Величесто войски.Борден номер 4, пилотиран от поручик Стоян Стоянов – инструктор на българските пилоти-изтребители Снимка ______________________ вероятно летище „Карлово“, 1942 г.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...