Отиди на
Форум "Наука"

ivo.hristov

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ ivo.hristov

  1. Здравейте,всички живо и безкрайно се интересувам от фрактали - напипах нещо там,още не съм сигурен какво е.Работил съм с много софтуери за фрактали-както 2Д,така и 3д.Последното ми лично откритие се нарича Mandelbulb3d - абсолютен шедьовър.Не мога да открия хора,с който да споделям наблюденията и умозаключенията си,по форумите темата масово е неглижирана,неразбирана и отхвърляна.Имам стотици създадени триизмерни фрактали,анимирани или не и ако има интерес ще покажа някои.По професия съм 3Д артист,и това до голяма степен предопредели интереса ми към фракталите. Поздрави и се надявам да открия дългоочаквания интерес към темата в този форум. ПП- на снимката е жена ми,нямам свой фейсбук и ползвах нейния да си създам акаунт

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...