Отиди на
Форум "Наука"

Вако

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Вако

  1. Преди има няма 2 години си купих книгата от книжарница Ciella, или както се изписва, но нещо не можах да и се накефя и след няколко глави я зарязах. Бях слушал доста преди това и си я купих, щото хората викат била много яка... Преди няколко месеца я отворих на ново и просто... Не знам как да опиша какво мисля, но ще опитам: Мъдростите в нея са едно огромно съкровище, самата книга е олицетворение на изкуството... Та прочетох аз почти всичко, и преди седмица я обсъждах с приятели и опряхме до превода: моята книга е преведена от английски на български, а аз искам нещо от китайски на български. Някой от вас знае ли дали подобно нещо съществува? Ако ли не, кажете ми поне кой е най-добрият превод на английски език и максимално близко до оригинала. Благодаря!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...