Отиди на
Форум "Наука"

Rosen Ovcharov

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Rosen Ovcharov

Rosen Ovcharov's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Репутация

  1. Понякога това което наричаме лъжа е просто неразбирателство между хората. Всеки има различни разбирания за света и това което за нас може да е лъжа за някой друг е истина. Естествено има правила които не позволяват на истината на един да наранява други и тяхната истина. Но когато говорим за това човек да знае, че лъже дори и според неговото мнение и да го прави, то е най- често в защита на себе си ( заради егото) или в защита на другите. Може би хората нямаше да лъжат ако нямаха его или не се превързваха към други. Дали е заболяване? Мисля, че е дар, защото ако не можеше да лъжем едва ли щяхме да сме на такива съзнателно и сигурно нямаше да можем да правим и други неща. Съгласен съм, че е генетично, но само защото мисля, че егото е генетично. В крайна сметка всичко това е само мое мнение. Съжалявам ако имам правописни грешки.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...