Отиди на
Форум "Наука"

Fifi

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Fifi

  1. Сега виждам въпроса ви, дано все още да ви интересува. Евангелие от Лука глава 2:21. Като се изпълниха осем дена, за да бъде обрязан Младенецът, дадоха Му името Иисус, наречено от Ангела, преди да се зачене Той в утробата. 22. А когато се изпълниха дните на нейното очистяне, според закона Моисеев, донесоха Го в Иерусалим, за да Го представят пред Господа, 23. както е писано в закона Господен, че всяко мъжко, което разтваря утроба, ще бъде посветено Господу; Исус е бил обрязан, ако следвате него и вие следва да практикувате обрязването. Забрана за свинското има в Стария завет: Трета книга Моисеева Левит 11:7 7 свинята, защото копитата ѝ са раздвоени, и на копитата си има дълбок разрез, но не преживя; тя е нечиста за вас. Но ако следвате Исус би трябвало да следвате и Мохаммед С.А.С. Исус прави проровество за идването на Мохаммед, в Корана има цяла глава посветена на майката на Исус Мериам и много се говори за Исус, ислямът е единствената религия освен християнството, която признава съществуването на Исус. Мога да ви дам номерата на пасажите в Библията където Исус прави пророчество за идването Мохаммед и от където става ясно че Христос не е Бог а е негов пратеник, пророк, както Мохаммед С.А.С., както Моисей Муса, Както Ной Ноа и многото други, всички включителни Мохаммед са пратени със същото послание да призоват към единствения Бог. Ислямът трябва да го гледате като най-новата версия на Божествените религии. Има само един Коран, преводите не се смятат за Коран, само Арабския. Докато Библията има много варианти. Повече от половината Библия е писана от Павел, който е бил против християните и е допринесъл за убийството на много от тях. А знаете ли за намереното евангелие на Варвара. http://ikra.blog.bg/drugi/2012/02/26/novo-evangelie-iuda-umrial-vmesto-hristos.910333 Има и други бг сайтове, които пишат за него. Това явно е единственото не променено и идеята за Исус е същата както в исляма. Също в това евангелие се казва, че Павел, същия който е написал повече от половината на Новия завет е предател. Аз съм родена в християнско семейство, но приех исляма за моя религия. Смятам че това е правата вяра.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...