Отиди на
Форум "Наука"

empirialistic

Потребител
  • Брой отговори

    10
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от empirialistic

  1. Знам за тези квадранти още през 2013 г. Полезни са, но само ако си си шеф и можеш да управляваш времето си. Ако не си - бележки с какво е нужно да свършиш е достатъчно. 

  2. On 22.12.2019 г. at 19:57, Skubi said:

    Ти остави хлебарките.... По опасни са  Креватна дървеница. Заради топлото време не измират. Тук до там стигнахме вече, че някой купил чисто нов дюшек или креват от Икеа, донесли му го на  адрес и в следващите дни се появили ущипванията. Лекар, контрол, разпилява дюшека и намира следите....

    Фактически ако ти се зарази веднъж домътр спасение няма....Всичко на боклука, и пълно подновяване. И под тапетата и в дупките на щранговете....навяскъде засядат и са много вирулентни....Така, че мебели, дюшеци втора употреба.....Брррррр.

    https://bg.wikipedia.org/wiki/Креватна_дървеница

     

    Не ми разправяй. За четерите години студентство, и в трите общежития имаше. Докарах и в нас, по някаква щастлива случайност не са успели да се развъдят. Явно защото ме е нямало...

  3. Доскоро си мислех, че всички са като мен и гледат да изхвърлят само в краен случай. Но последните години се убеждавам в обратното (данни за ресторантите, които изхвърлят предимно годна храна, просто защото не се е изяла) и някак си е тъжно. 

  4. При положение че се включиха Парижкото споразумение и единствено те не спазват нормите от всички страни понеже "рискували икономическия растеж", направо не си е за вярване. Браво. 

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...