Отиди на
Форум "Наука"

empirialistic

Потребител
  • Брой отговори

    10
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за empirialistic

empirialistic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Знам за тези квадранти още през 2013 г. Полезни са, но само ако си си шеф и можеш да управляваш времето си. Ако не си - бележки с какво е нужно да свършиш е достатъчно.
  2. Днес видях една много хубава графика - почти никакво замърсяване от страна на Китай последните седмици. Спрели са работа почти всички фабрики и въздуха е чист в момента.
  3. Не ми разправяй. За четерите години студентство, и в трите общежития имаше. Докарах и в нас, по някаква щастлива случайност не са успели да се развъдят. Явно защото ме е нямало...
  4. Те не признават дори Парижкото споразумение, което сключиха, така че нищо не ме очудва
  5. Доскоро си мислех, че всички са като мен и гледат да изхвърлят само в краен случай. Но последните години се убеждавам в обратното (данни за ресторантите, които изхвърлят предимно годна храна, просто защото не се е изяла) и някак си е тъжно.
  6. При положение че се включиха Парижкото споразумение и единствено те не спазват нормите от всички страни понеже "рискували икономическия растеж", направо не си е за вярване. Браво.
  7. Не мисля, че е бил. Но дори да е така, тогава да бъдеш русофил може би е било друго в сравнение със сега.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...