Отиди на
Форум "Наука"

Хера

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Хера

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    София

Хера's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Мммм,даааа!За съжаление е точно така.Наскоро ходихме при ветеринарната лекарка за да сложим ваксина на нашето овчарско куче,лекарката сподели,че изглежда много добре.Каза още,че не одобрява развъдниците, понеже там една двойка създава n на брой поколения,а рожбите им не винаги оправдават очакванията на собствениците.Това във връзка,че нашето куче е взето от овчар.От прекалено вманиачаване някой хора имали кучета по 60-70кг.,а постоянно били болни и ги водели на лекар.Поредния пример как хората тръгват срещу природата!Та така.И така се създават форуми"уж"за отглеждане и възпитание на кучетата,а там всъщност се приемат мнения,ако са ласкави,мазни,за този или онзи,а съвети освен някои от пишещите други не дават.Живеят си в техния си свят мишите душици,тъпчат си кучетата с глупости,а после ни учат на морал.А председателите на тези федерации...И най-смешното е,че се имат за патриоти и природозащитници.
  2. Ще се опитам да отговоря на Anahronia,естествено ще представя нещата така,както съм ги усетила аз.Та за породата бок-ами това според мен е нова дума,все още промъкваща се,но не не е сигурно дали ще успее да надделее над Каракачанската овчарка.Предполагам,че думата е започнала да се използва с навлизането на други подобни думички като:ром/вместо циганин/,гей/вм.п...раст/,уикенд,тийнейджър/дори не знам как се пише/,широкоскроен и т.н.Аз имам Каракачанско куче,е нямам стадо с овце/все още /,но имам къща с двор.та мисля ,че за сега си му е екстра.А относно продължаването на рода-ами доколкото разбрах,хората,които искат да създадат порода бок,която по стандарт е с двуцветна окраска,съешват кучета,чиито космена покривка е само черно и бяло.А в следващия момент,има безброй каракачанки,които са с 2,3,4 цветни окраски и се оказва,че те не са нито бок,нито каракачанки,защото такава порода не съществувала. Ама смееееех!Та това доколкото разбрах е целта на чичетата-да се създаде порода само с черн-бяла окраска и да се кръсти бок...А каква е гаранцията,за поколенията,че ще са тези цветове,ако предците ти са били шаренки?А породата български барак,и за там е възможно да започнат да пишат,че рижият цвят е недопустим Но така е,в онези среди в пълна сила важи поговорката"Дай на глупеца малко власт и му гледай сеира!"
  3. За съжаление в този,т.нар."друг форум"се подвизават хора,обслужващи нечии интереси,хора,които може би успешно биха упражнявали професията,която в случая е само фамилия на някой,но за мен лично няма нищо срамно да печеш хляб,ако го умееш добре,отколкото да се правиш на познавач и патриот.Та така,но да не задълбаваме излишно.Важно е човек винаги да седи зад думите си,а ако не може-винаги да си оставя правото да отрича.Защото не може да се казва,че едно куче не може по снимка да се определи каква порода е,а в следващия момент да качваш снимки на кучета от войната,снимките да не са с най-доброто си качество и черно-бели,и да твърдиш,че тези кучета били бок!!!И най-тъпото е ,че когато написах това и зададох въпрос,темата ми беше изтрита,а отговор така и не получих.Жалко,че такива миши душици се зоват българи!
  4. Поздравления г-н Атанасов!Беше ми много интересно!Дай Боже,колкото се може повече такива хора в България,а не разни лъжепатриоти и мошеници,водени не от любовта към животните,а от стремеж към парите,дупедавци и мошеници!И да-в България напоследък е модерно да се сменят имената на всичко-вече на казваме циганин,а ром-било обидно!Не казваме п------раст,а гей!Нормално е да не каракачанско куче,а БОК...Та така!Интереса клати феса...

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...