Отиди на
Форум "Наука"

rainsun

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ rainsun

  1. Да запознат съм. Въоросът ми е насочен, може би повече към специалист ако има такъв. Има ли алтернатива без рецепта, която е добра за концентрацията?
  2. rainsun

    Метадон

    Защо Метадонът ме прави по концентриран и умствено способен? Също така ми дава енергия, след като не съм пристрастен към нищо? Взех го заради болка, която не е заради абстиненция... един познат предложи да изпия 1к. и се едно за първи път от детските си години се почувствах като мен си. Метадонът като амфетамин/кока ли е? Как мога да разбера дали нямам лека форма на дефицит на вниманието? Найстина се концентрирам трудно върху едно нещо, мислите ми прелитат, а метадонът ме промени, можех да се концентрирам, и мислих с яснота.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...