Отиди на
Форум "Наука"

Cat end dog

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Cat end dog

Cat end dog's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Мили хора, всички вие, които обичате домашните си любимци като собствените си деца, обръщам се към Вас с предупреждението внимателно да подбирате ветеринарните лекари, които да се грижат за тях. Внимавайте за да не изживеете това, което ние изживяхме. Няма да влизам в подробности, но не искам други хора като нас да разберат какво са болката и мъката по любимото домашно животинче, което винаги ни е дарявало с обич, радост и вярност без да иска нищо повече в замяна освен мъничко внимание. Нашият ветеринарен лекар беше Тихомир Балабанов, с практика в София град и Софийска област, ветеринарното му заведение е в София ж.к. Свобода. Мили хора, стойте далеч от този ветеринар, ако искате дълго време да се радвате на домашния си любимец. Имахме безрезервно доверие в него, но в последствие разбрахме, че сме се излъгали. Той освен да бие ваксини и да прави промивки на рани, друго явно не може. Веднъж не видяхме в него любов към животните, които „лекува” нито съчувствие към болката им. Когато се сблъска със сериозно заболяване не знае какво да прави, не може да постави диагноза, не предлага или отлага провеждането на необходимите изследвания въпреки явните симптоми, за които му споменаваме, докато не стане вече късно за лечение. Неправилната диагноза, в която ни убеждава води до безпомощно състояние на животинчето и тогава вече изходът е само един… Отговорността за решението съответно вземаме ние гледайки мъките на домашния ни любимец. Мили хора, всички вие, които обичате домашните си любимци като собствените си деца, обръщам се към Вас намерете правилния ветеринар, който да не Ви гледа в ръцете, когато си тръгва, а да проявява съчувствие, обич и професионализъм при грижата за домашните ни любимци. Знайте, че има и такива „ветеринарни доктори ”, които в некомпетентността си не разбират какво причиняват както на животинчетата така и на нас!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...