Отиди на
Форум "Наука"

Fantagero

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Fantagero

  1. Добра вечер! Намерих интересен текст по темата и го споделям с Вас Лично аз смятам, че влиянието на музиката върху развитието на личността е от голямо значение. Тъй като се формират в човека няколко пласта на различни нива.
  2. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.newvoicesbg.com/2018-09-20-13-38-13/kak-muzikata-vliyae-varhu-razvitieto-na-detzata&ved=2ahUKEwj7-rect_btAhWjlYsKHeJaAS8QFjAEegQIBxAB&usg=AOvVaw1yD1c-8H5N9db2e50He0Am&cshid=1609356697947
  3. Благодаря на всички участници за изказаните от тях твърдения и мнения, както и за споделените от тях линкове! Радвам се, че предложената от мен тема предизвика толкова голяма и обстойна дискусия. Тук искам да засегна един друг момент, музиката има ли възпитателна функция? Как ще коментирате създадената музика от учителя Петър Дънов? Да тя все още е в процес на развитие, за нейното пълно осмисляне от човека. Естествено не бих си позволила да не спомена невероятния концерт на Маестро Йордан Камджалов и Лиза Джерард."ВЕХАДИ" ..., по мотиви на Петър ДЪНОВ и Х. Горецки , който се състоя в НДК.
  4. Класическата и филмовата музика развиват когнитивните процеси. До каква степен музиката може да ни помогне при взимането на правилното решение и в подобряването на здравословното ни състояние?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...