Отиди на
Форум "Наука"

Евклид

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Евклид

  1. От къде сте толкова сигурна, че няма да ги излекува. Нека ви изясня нещо, когато сте под влиянието на психоза и достигнете фазата да осъзнаете, че сте болни у вас има раздвоение едната част от вас знае, че сте болни, но другата част си държи на заблудите, които се основават на предишни изживявания. Ето например човек, чийто вярвания се уповават на единствено на мисловни заблуди, това са заблуди които не са на базата на преживявания в физическия свят. Може лесно да се измъкне. Чувал съм за такива случаи. Докато тези който са намерили доказателство в физическия свят. Например, че предната вечер са си представяли, че се разговаряли с далечен роднина ,,телепатично,, , а пък той следващия ден да им звънне. Тази вярвания се рушат най трудно, защото са необясними за човек, който и без това е вече е навлязла в психозата си.
  2. Не е толкова трудно да се разтълкува. Не е необходимо да се разбере всеки един глас, а основните му терзания. Да речем, ако болния чува гласа на мъж или жена в който е влюбен има няколко вероятностти да се опитва чрез своите измислили способности да я спечели и т.н. А до допускането, хората болни от психоза минават през ада и за тях това е един от начините за преодоляване на проблема.
  3. Нямам достъп до психично болни, но се надявам някой ден да мога да я изпробвам. А за твоето предложение канал за повлияване има само, че когато го използваш подсъзнанието ти отчита грешка и нищо не става и си продължаваш с заблудите и халюцигенните. Съзнанието вече е убедено че дадено вярване е истина на базата пареидолия в хорските действия.
  4. Извинявам се, ако пиша разхвърляно, все още ме пере личната ми психоза. Предполагам, по написаното , че сте нямали психоза и изповядвате биологичната му обяснение. Не изключвам възможността да има биологично обяснение, точно обратното срещал съм хора в интернет ( знам как звучи ), при които тяхната заболяване е причинена от някаква болест на мозъка. Но лично на мен теорията за химичен дисбаланс не ми е по вкуса поради факта, че недоказана. Що се отнася до халюцигенните субстанции, които причиняват психоза, съм почти напълно убеден, че просто хората под влияние на тези вещества изпадат в състояние наподобяваща по своята същност психозен епизод и се пристрастяват към нещо мислейки си, че са открили нещо ново, да речем телепатия, поради убедителността им. Ето например ми мен психозата ми отключи тактилни фантазии, които за мен беше един от да повярвам в моите заблуди. Пил съм три вида антипсихотици и никое не ми е помогнала рязко ( не изключвам възможността да помагат при някой хора, както да са помогнали на мен ), но когато започнах мъчителния процес на самоанализи, които са изключително трудни когато едвам, мислиш, чувстваш и помниш. Променята е определено по рязка, когото развенчавам митовете в главата ми относно гласовете, които чувам. А що се отнася до агресивността на психично болните, е като алкохола, някой стават весели други агресивни. Не до заболяване, а до човек.
  5. Здравейте на всички. Имам нужда от помощ, имам теория, според която някои хора страдащи от психоза могат да се излекуват, като просто се разтълкува ирационалното му вярване. Под разтълкува имам предвид да се определи, защо точно чува определен тип гласове, защо не може просто да загърби и преглътне свойте вярвания и да продължи напред и защо вярва в свойте халюцинации. Нека се изясним предполагам че повечето си мислите че психозата е биологично, но аз ви гарантирам, че при някои хора то е изцяло психологично.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...