Отиди на
Форум "Наука"

Vegetto

Потребител
  • Брой отговори

    18
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Vegetto

  1. Изповедтта е от чисто психологическа гледна точка,начин да чуеш нещата,които си правил изречени и така да си дадеш по-добра представа за това,което си извършил.Начин подобен на дневника,в който пишем притесненията си понякога,за да може като ги видим написани черно на бяло да помислим по-трезво върху проблема.

    Една своеобразна самоанализа,макар и в повечето случаи неосъзната.

  2. Препоръчвам Верблюд на Йордан Радичков-много забавно и интересно четиво.

    Малък откъс от началото:

    В старите черказки хроники е записано, че верблюдът живее навсякъде: в пясъка, във водата ( имало водни верблюди ), на небето; който може да погледне в слънцето, ще види в неговото око верблюд. Записано е още, че той е дошъл най – напред от луната – опустошил там всичко и когато нямало повече какво да пасе и потънал навсякъде в прах до гърди, се разпръснал из вселената. Според същите хроники треви и храсти ще се появят на луната едва след хиляда години и чак тогава ще може да се пасе.
  3. ДНК - интересно откритие, но засега приложното му поле не е толкова значително. А по-атрактивните перспективи изглеждат повече опасни, отколкото полезни.

    Приложното му поле,като това което си чул по новините и нет-а,или си чел някъде?

    Според мен разгадаването и класифицитането на днк-кода наистина е най-важното революционно откритие,НО то не би било възможно без предните наистина :hmmm: .Във всеки случай потенциала му е почти необхватен.

  4. И така предупреждават все едно хората за първи път ще преживеят някакви супер страшни гръмотевични бури....

    Всъщност,това може и да се окаже така в близко време.Климата се променя драстично,макар все още да не го усещаме толкова силно.

  5. Сбора от всичката тази разпръсната информация и правилния анализ може да доведе до една що-годе добра представа за това,което човек търси в нета.Понякога това е много трудно,понякога може и да не е възможно,но в повечето случаи става.Просто интернет е една сравнително нова среда и начин на комуникация,която ще има още десетки(дано и стотици) години,докато се развие достатъчно и да добие съвършен вид и функционалност.

    Според мен(колкото и фантастично да ви звучи това) този ефект може да се постигне с един(или повече) AI ,които нон-стоп да поддържат информацията постъпваща и изтичаща от нет-а

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...