Отиди на
Форум "Наука"

Vegetto

Потребител
  • Брой отговори

    18
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Vegetto

  • Рожден ден 12.10.1986

Contact Methods

  • AIM
    vegetossj6
  • Yahoo
    vegetosayajin@yahoo.com

Лична информация

  • Пол
    Мъж
  • Пребиваване
    Хиперион
  • Интереси
    Научна фантастика

Vegetto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Една от любимите ми групи-21st century man и Ticket to the moon са едни от любимите ми тяхни парчета.
  2. Изповедтта е от чисто психологическа гледна точка,начин да чуеш нещата,които си правил изречени и така да си дадеш по-добра представа за това,което си извършил.Начин подобен на дневника,в който пишем притесненията си понякога,за да може като ги видим написани черно на бяло да помислим по-трезво върху проблема. Една своеобразна самоанализа,макар и в повечето случаи неосъзната.
  3. Колкото и клиширано да звучи това,все пак ще го кажа-80% от отговорността за това пада върху самите обитателите на селището/държавата.
  4. http://vbox7.com/play:8ef01032 това по принцип е най-бързото наземно превозно средство ,но аз съм уточнил че става въпрос за лек автомобил ^^
  5. Според мен е или Фридрих Ницше или Джон Атанасов.
  6. В момента е най-бързата лека кола в света. От клипчето може да се добие представа за това ^^
  7. Не мога да определя най-любим,но може би този,който се доближава най-много до това определение е Дан Симънс.
  8. Препоръчвам Верблюд на Йордан Радичков-много забавно и интересно четиво. Малък откъс от началото:
  9. Бих искал,ако не нарушвам някакво правило,да ми препоръчате книга/и подобна на Четирилогията за Хиперион,на Дан Симънс.
  10. Съгласен съм изцяло с първото мнение на Anahronia . Просто незнам как да го напиша по-добре. ^^
  11. Приложното му поле,като това което си чул по новините и нет-а,или си чел някъде? Според мен разгадаването и класифицитането на днк-кода наистина е най-важното революционно откритие,НО то не би било възможно без предните наистина .Във всеки случай потенциала му е почти необхватен.
  12. Всъщност,това може и да се окаже така в близко време.Климата се променя драстично,макар все още да не го усещаме толкова силно.
  13. Сбора от всичката тази разпръсната информация и правилния анализ може да доведе до една що-годе добра представа за това,което човек търси в нета.Понякога това е много трудно,понякога може и да не е възможно,но в повечето случаи става.Просто интернет е една сравнително нова среда и начин на комуникация,която ще има още десетки(дано и стотици) години,докато се развие достатъчно и да добие съвършен вид и функционалност. Според мен(колкото и фантастично да ви звучи това) този ефект може да се постигне с един(или повече) AI ,които нон-стоп да поддържат информацията постъпваща и изтичаща от нет-а
  14. OMG незнаех че въобще са имали проект за такова чудо о.о

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...