Отиди на
Форум "Наука"

Anck_Sun_Amun

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Anck_Sun_Amun

  1. Зачудих се как така може да има тикви по 60кг ( около 5n), а не може да има човек, който примерно да е висок 20м. (Става въпрос за генна мутация)

    Растенията и гъбита имат неограничен растеж,докато при животните не е така.Човек с такива размери не може да съществува,защото тялото не може да го поддържа.

  2. не е прогерия разбира се

    това е Тричър- Колинс синдром - мутация на гена TCOF1 в пета хромозома, характеризира се с деформации в лицевата част

    и разбира се, че е обида да се наричат такива хора изроди, кретени и тем подобни, защото всеки знае, че тези думички в обществения живот са натоварени с доста отрицателен смисъл

    и още нещо, защо свързвате интелекта с цвета на косата, това е също толкова глупаво... или някой може да докаже обратното

    Свалям ти шапка!Точно това търсех. :good: Да знаеш как се изпива на английски?

  3. На тази жена един пластичен хирург само й трябва за да бъде като всички останали и ще се справя много по-добре от някои блондинки с ампутиран мозък. Тъй че по-горе, където сте употребили думата "изрод" изобщо знаете ли какво говорите...Тази жена е страдала цял живот заради такива думи...и такива реакции..

    Точно за това питам.Омръзна ми от идиотските коментари в сайта,където е качено видеото.За безмозъчните блондинки си права.

  4. Това е генетично заболяване,мутиралия ген се предава в поколенията.Дадоха пример с жена,болна от него.Още при дядото имаше леки признаци,но болестта се беше появила с пълна сила при нея.Ушите са деформирани,долната челюст също,лицето изглежда като разтичаща се картина,която някой е ударил с мокра гъба.Не е научно описание,но е минало доста време и доста неща не помня.Не е лечимо,само се правят много пластични операции,за да могат да се хранят правилно.Явно не е често разпространено като синдром на Даун, но не съм сигурна.

  5. Гай Юлий Цезар - велик администратор и завоевател. Дълго е за писане, такива като него се раждат веднъж на 1000 години...

    Без него империята нямаше да просъществува и да даде тласък на останалите народи на Европа. :good:

    Подкрепям напълно Last roman!Той е бил гениален.И до днес няма втори като него.Много бих искала да се запозна с него,но за съжаление е невъзможно.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...