Отиди на
Форум "Наука"

Anck_Sun_Amun

Потребител
  • Брой отговори

    17
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Anck_Sun_Amun

Лична информация

  • Пол
    Жена
  • Пребиваване
    Пловдив
  • Интереси
    молекулярна биология,история,математическа лингвистика,кино,рисуване

Anck_Sun_Amun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Растенията и гъбита имат неограничен растеж,докато при животните не е така.Човек с такива размери не може да съществува,защото тялото не може да го поддържа.
  2. Свалям ти шапка!Точно това търсех. Да знаеш как се изпива на английски?
  3. Всичко без чалга и електронна.Най-много си падам по рока.
  4. Мислех си за едно друго заболяване,но май е прогерия.Благодаря много.
  5. За мен те са болни хора,а не изроди.Докато ги приемаме за изроди,няма да можем да им помогнем да заживеят нормален живот.
  6. Точно за това питам.Омръзна ми от идиотските коментари в сайта,където е качено видеото.За безмозъчните блондинки си права.
  7. Не е това,тъй като болните имат нормално умствено развитие и нямат чертите на лицето като тези на Даун.Много по-различни са.
  8. Това е генетично заболяване,мутиралия ген се предава в поколенията.Дадоха пример с жена,болна от него.Още при дядото имаше леки признаци,но болестта се беше появила с пълна сила при нея.Ушите са деформирани,долната челюст също,лицето изглежда като разтичаща се картина,която някой е ударил с мокра гъба.Не е научно описание,но е минало доста време и доста неща не помня.Не е лечимо,само се правят много пластични операции,за да могат да се хранят правилно.Явно не е често разпространено като синдром на Даун, но не съм сигурна.
  9. Проблема е,че предаване за това заболяване даваха по zone reality.Чертите на лицето,устройството на черепа и т.н. са аболютно типични за него,но му забравих името.И сега ме е ад.
  10. Здравейте!Попаднах на този клип.Абсолютно съм сигурна,че е някакъв синдром.Може ли някой да ми каже как се казва и в какво с изразява. http://www.vbox7.com/play:81dfed24
  11. Моите любим сериали ги няма-Похитени,Пси Фактор
  12. В момента чета ДНК-Тайната на живота на Джеймс Уотсън и Андрю Бери-много интересна и забавна книга за приложението на молекулярната биология в крим нологията,медицината,биотехнологиите.
  13. National Geographic е страхотна,защото има предавания от всички области на науката.Преди много гледах Discovery,но сега дават предавания за машини и ми е скучно.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...