Отиди на
Форум "Наука"

4anatural

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за 4anatural

4anatural's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Здравето е източник на красота,а когато не се чустваш уверен в кожата си, започва да се влошава и психиката на човек. Употребата на масовата козметика на пазара, изцяло основана на синтетични съставки и парабени, е основната причина за косопада, себореята и раздразнения скалп. Поради достъпността им, хората не се замислят за състава на продуктите, който има огромно влияние върху здравето. С дълготрайна им употреба, те нарушават естественният баланс на косата. Докато при натуралната козметика, органичните продукти единствено ще помогнат без да навредят. Въстановяващият шампоан на 4A Natural е подходящ за всеки тип коса.Природните витамини и минерали ще въстановят баланса от корена до върха на косата. Така по един естетвен начин, тя ще възвърне здравия си вид без да предизвика алергични реакции. Подробна информация за продуктите можеш да откриеш в онлайн сайта на 4A Natural или като се обадиш на (+359) 89 491 2611.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...