Отиди на
Форум "Наука"

L.V.O.I

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за L.V.O.I

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

L.V.O.I's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. Здравейте, Издирвам научнопопулярна книга/ сборник, която да представя накратичко, но вярно, ярки факти за нас и нашите достижения, в последните 150 години и Историята ни от Средновековието. Такъв например би бил Спасяването на евреите, или колко пъти и как сме го натаковали на "Великата Източна Римска Империя" (глагола от общо значение, без цинизъм е велика работа :D) Информацията ще използвам пропагандно и за отяждане и отбрана(културните различия го изискват) при всеки удобен и належащ (чувстват се и доста такива) повод, при разговори с ксенофобски и грандоманско-великоимперски елементи от немскоговорящата държава в която живея, по образователни причини, защото има очевадна нужда от това. Особено с постоянното тракане на тукашните медии с негативизъм към България и българите, както и отношение от типа: "викаме персонал от България", което местните гореизброени елементи отдавна са подели като генерално отношение. Напрактика "контра-пропаганда", или по-точно бран срещу царете на ехидните усмивчици. И също така за да си допълвам знанията, които не считам, че са кой-знае колко. Винаги има нужда. Със здраве и яжте лимони (за него!) и ще се радвам на препоръки. "По-здрави!" LVOI

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...