Отиди на
Форум "Наука"

Снежина Маркова

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Снежина Маркова

Снежина Маркова's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. Здравейте. Те са винаги в главата ми. Понякога са по-тихи, като фон, тогава мога да си върша задълженията. Но от година и десет месеца вече не съм сама с мислите си. Присъствието им винаги се усеща.
  2. Гласовете ме тормозят, постоянно ме заплашват , че нещо ще се случи със семейството ми. Обиждат ме непрекъснато, ако за миг се почувствам красива или просто добре, стават много зли, от гласовете чак клетките на тялото ми вибрират. Казват, че владеят тялото ми, мозъкът ми, че съм тяхна, искат да ги слушам. Гласовете започнаха да ми говорят в Тайланд на английски език. Отидохме със съпругът ми в Малайзия и той една вечер ми каза да кажа на гласовете, че не знам английски език и те на сутринта започнаха да ми говорят на български. Аз разбирам малко английски, но не мога да го говоря. За гласовете нищо не знам, когато ги питам нещо ми отговарят, че не отговарят на такива въпроси.
  3. Ася здравей Ася здравей. Пише ти Снежина Маркова. Аз също съм подложена на психотерор 24/7, чувам гласове в главата си, физически болки по цялото тяло. Така съм вече една година и десет месеца. Но поводът да ти пиша е, че комуникирам с една жена Нели Николова се казва. Тя също има твоите симптоми. Тя е тормозена от три години. И двете смятаме, че сме жертви на психотронно оръжие. Телефонът и е ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Бел. мод: Личната информация е скрита, за да се предотвратят злоупотреби.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...