Отиди на
Форум "Наука"

observer6969

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ observer6969

  1. Здравейте. От около 2 седмици ми се появи увеличен лимфен възел на шията отдясно. Малко съм стреснат, защото преди 2 години майка ми почина от лимфом. Принципно нямам параноични наклонности Леко е увеличен - с продълговата форма, което накара личната ми лекарка да мисли, че е жила, но вчера ходих на ехограф и се видя, че е лимфен възел. Не ме боли и мисля, че засега не се увеличава повече, но и не намалява. Според доктора, който ме гледа с ехографа възела бил с нормална структура, т.е., ако имало патологични промени щяло да се види. Така ли е??? Вярно, че преди около месец имах възпалено гърло, но отмина, а възела остана. Дали е възможно да е зъб, въпреки, че нямам болки??? Ходих днес на изследване на кръвта, резултатите са: Leuc. 9,8 G/L RBC (еритроцити) 4,9 T/L Hb 148 g/l Hct 43 % Plt 318 G/L CУE 3 mm MCV 87 fl MCH 30,2 pg MCHC 348 g/l Имам и диференциално броене, но на него не му намирам референтните стойности: St 2%, Sg 66%, Ly 30%, Mo 1%, Eo 1% Дали тези изследвания трябва да ми говорят, че няма от какво да се притеснявам??? Благодаря ви предварително за мненията!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...