Отиди на
Форум "Наука"

tinski

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ tinski

  1. ще дам няколко връзки: връзка1 връзка2(начана страница) връзка2(по темата) - отляво има pdf файлове по-подробна информация връзка3 още не съм се ориентирала към никой конкретно, но при първи впечатления или друга нова информация ще пусна съобщение. за български производител или доставчик за България нямам информация за сега.
  2. добре дошъл! остави съобщение или стани приятел!

  3. освен, че пуснах тази тема тук, постарах се и да поровя в интернет и да питам познати. в резултат посъбрах информация. за да не правя реклама, пишете ми на лично съобщение, ако и вие се интересувате от споменатото устройство.
  4. Здравейте! Имам нужда от помощ. Необходима ми е информация за NO2 diffussion tube(извинявам се за английският, но българският термин не ми е известен) - откъде може да се закупи, производители, доставчици за България, цени. Устройството е просто и предполагам, че има съфорумници, които са правили опит да го закупят. Успешен или не, опитът ви ще ми е от полза! Благодаря за съдействието!
  5. книгата наистина я има в превод на български, но търси в библиотеките или по антикварните книжарници. за ново издание не съм чувала.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...