Отиди на
Форум "Наука"

Amber

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от Amber

  1.  

    Един от начините да дискредитираш някого, на когото не си на нивото е да задаваш тъпи въпроси. 

    Допускам че cucumerario не свързва 6 февруари с фактическата позиция на деня в календара между зимното сълнцестоене и пролетното равноденствие , следва съответно условния символизъм в другия календар, който копира изцяло природния.

    • Харесва ми! 1
  2. Преди 16 минути, Capitainofmarine said:

    Ето това е новината? Пак тъпееш? 31 танка ще правят година или две. За да модернизират31  стари са нужни месеци! Страдате от една болес:т Импотенция.

    Какво искате да кажете, че американците нямат технологии, защото не произвеждат масово танкове. Колко трябва да си деформират за да мериш ,каквото там мерите с брой танкове. Преди години бях в завод в Кумертау. Ако не знаете, там се правят вертолети. Правеха закачалки , защото не можеха да си прозиведат двигатели, които трябваше да внасят от Украйна. До скоро търсеха инвеститори. Няма да коментирам разликата в нивата на космическата програма, защото явно не ви е в областта, опитайте с автамобилостроенето . Че по-лесно.  Или пък защо образованите тичат да работят извън тази технологичната за вас Мека, а движение обратно няма. Освен Сноудън, ама много е вероятно да не е вече между живите.

    • Харесва ми! 3
  3. Преди 16 минути, Втори след княза said:

    Хитлеризмът забранява опозиционните партии.

    Българският фашизъм забранява опозиционните партии.

    Украинският нацизъм забранява опозиционните партии.

    Но в коя страна фашистите не са диваци и варвари?

    Украински парламент - Verkhovna Rada seats.svg  

    Правителство (238)[2]

    Подкрепа от (81)

    Опозиция (71)

    Други (60)

    •   Безпартийни депутати (28)
    •   Свободни места (32)

     

    Руски парламент Russian 8th State Duma 2021.svg  

     групи

     

    И да коментирате, къде е Навални, защо е при такива условия

    • Благодаря! 1
  4. Преди 3 минути, Втори след княза said:

    Дали ще е Лавров, Медведев или Шойгу, ще съм привърженик на това, Русия да не допуска славяни да попадат под властта на немци или англоговорящи. Приемам за справедлива защитата на руски граждани от нацизма и изобщо смятам борбата срещу фашизма за справедлива.

    Обаче разбирам, че в ограничено зрение и ум, виждате единствен Путин. 

    Давате ли си сметка, че вие в едно изречение оправдахте фашизма ,доколкото диференцира славяните срещу англоговорящи.Фашизмът се масовизира точно върху национализма и разделението. Иначе целите и смисълът му са съвсем различни, също както в настоящия момент. Знамето на защитата на славяните прикрива съвсем ясни икономически напъни, което явно нямате потенциала да видите. Ако беше единствено Путин, изобщо нямаше да го има вече, но не е само той, а са цяла мрежа 

    • Харесва ми! 3

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...