Отиди на
Форум "Наука"

Amber

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Amber

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Amber's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • One Year In Rare
  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

9

Репутация

  1. А може би Пригожин им е обещал нещо, не безвъзмедно разбира се. Киев. В момента силите на ВСУ са насочени на Изток. А от Беларус Пригожин може да атакува изненадващо Киев.
  2. Един от начините да дискредитираш някого, на когото не си на нивото е да задаваш тъпи въпроси. Допускам че cucumerario не свързва 6 февруари с фактическата позиция на деня в календара между зимното сълнцестоене и пролетното равноденствие , следва съответно условния символизъм в другия календар, който копира изцяло природния.
  3. Какво искате да кажете, че американците нямат технологии, защото не произвеждат масово танкове. Колко трябва да си деформират за да мериш ,каквото там мерите с брой танкове. Преди години бях в завод в Кумертау. Ако не знаете, там се правят вертолети. Правеха закачалки , защото не можеха да си прозиведат двигатели, които трябваше да внасят от Украйна. До скоро търсеха инвеститори. Няма да коментирам разликата в нивата на космическата програма, защото явно не ви е в областта, опитайте с автамобилостроенето . Че по-лесно. Или пък защо образованите тичат да работят извън тази технологичната за вас Мека, а движение обратно няма. Освен Сноудън, ама много е вероятно да не е вече между живите.
  4. Украински парламент - Правителство (238)[2] „Слуга на народа“ (238)[3] Подкрепа от (81) Платформа за живот и мир (26) „За бъдещето“ (19) „Доверие“ (18) „Възстановяване на Украйна“ (18) Опозиция (71) „Европейска солидарност“ (27) „Отечество“ (24) „Глас“ (20) Други (60) Безпартийни депутати (28) Свободни места (32) Руски парламент групи Единна Русия (325) КПРФ (57) СР (28) ЛДПР (23) И да коментирате, къде е Навални, защо е при такива условия
  5. Давате ли си сметка, че вие в едно изречение оправдахте фашизма ,доколкото диференцира славяните срещу англоговорящи.Фашизмът се масовизира точно върху национализма и разделението. Иначе целите и смисълът му са съвсем различни, също както в настоящия момент. Знамето на защитата на славяните прикрива съвсем ясни икономически напъни, което явно нямате потенциала да видите. Ако беше единствено Путин, изобщо нямаше да го има вече, но не е само той, а са цяла мрежа
  6. Чета от доста време ,но днес се регистрирах . Един от малкото, които разбират нещо и го представят смислено е Станислав Янков. Ако той спре да пише, няма какво да се чете в темата.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...