Отиди на
Форум "Наука"

karpal2000

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ karpal2000

  1. Имам 1н въпрос.С един прятел сме се хванали на бас, дали човек може да хване тен през стъкло Ходихме до 1но село скоро, и печеше доста а мен слунцето ме хваща много барзо.В колата печеше доста от моята страна и като се варнахме аз бях доста почервенял.Казах му че много съм се изпекал и ще ще почернея в лицето.Той обаче ми вика че било елементарна физика това и че не можело да се хване тен през стъкло защото не преминавали ултравиолетови лачи и такива простотии.Моля ви да ми отговорите за да му натрия носа...Имахме москвич навремето и кората на таблото отватре беше кожа и от жълта стана черно-кафява а тои ми говори че не можело да се хване тен през стукло само да се зачерви човек от топлината)))) Моля отговорете ми

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...