Отиди на
Форум "Наука"

rumka

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от rumka

  1. Здравей!

    Аз също съм инженер-химик и вече шест години може да се каже че работя като лаборантка. Незнам каква ти е специалността, но можеш да работиш почти на всякъде с изключение на клиничните лаборатории. Другото - за научната дейност. Самата работа в лабораторията е и малко научна, освен ако не си в производството. В лабораторията в която работя непрекъснато се налага да се въвеждат нови методи или да се подобряват стари, и стига да имаш достатъчно желание можеш да експериментираш. Другото не по-малко важно условие е прекият ти ръководител, както и колегите ти да ти позволят. За съжаление в България повечето хора необичат "знаещите", съжалявам че го казвам, но е истина.

    Желая ти успех ;)

  2. не е толкова важно от кога си и колко опит имаш в тази област, важно е желанието :bigwink: защото има хора с по над 15-20 години стаж, а работят така все едно въобще не са работили. всичко зависи от самия човек и от това кой го подкрепя , ест. :) за съжаление работя в друга област, но принципите са подобни, така че ако мога да помогна няма проблем

  3. Здравей! Не мога да ти кажа място, което може да ти свърши работа, но мога да те насоча по друг начин. Може и вече да си го посетил, но все пак - провери ли в списъка на акредитираните лаборатории за калибриране в сайта на ИА"БСА"? Все някоя трявба да има. Успех :good:

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...