Отиди на
Форум "Наука"

rumka

Потребител
  • Брой отговори

    7
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ rumka

  1. Опита ли с този стандарт : "БДС ISO 14869-1:2002 Качество на почвите. Минерализация за определянето на общо съдържание на елементи. Част 1: Минерализация с флуороводородна и перхлорна киселина." ?
  2. Здравей! Аз също съм инженер-химик и вече шест години може да се каже че работя като лаборантка. Незнам каква ти е специалността, но можеш да работиш почти на всякъде с изключение на клиничните лаборатории. Другото - за научната дейност. Самата работа в лабораторията е и малко научна, освен ако не си в производството. В лабораторията в която работя непрекъснато се налага да се въвеждат нови методи или да се подобряват стари, и стига да имаш достатъчно желание можеш да експериментираш. Другото не по-малко важно условие е прекият ти ръководител, както и колегите ти да ти позволят. За съжаление в България повечето хора необичат "знаещите", съжалявам че го казвам, но е истина. Желая ти успех
  3. виж в "жълтият магазин", продават петролеев етер но не е чза, най- малкото количество мисля че беше 1l.
  4. не е толкова важно от кога си и колко опит имаш в тази област, важно е желанието защото има хора с по над 15-20 години стаж, а работят така все едно въобще не са работили. всичко зависи от самия човек и от това кой го подкрепя , ест. за съжаление работя в друга област, но принципите са подобни, така че ако мога да помогна няма проблем
  5. Друг вариант е вътрешно калибриране, ест. ако е възможно. Но тогава трябва да имате и процедура за върешно калибриране и всичко останало за извършване на калибрирането.
  6. Здравей! Не мога да ти кажа място, което може да ти свърши работа, но мога да те насоча по друг начин. Може и вече да си го посетил, но все пак - провери ли в списъка на акредитираните лаборатории за калибриране в сайта на ИА"БСА"? Все някоя трявба да има. Успех
  7. Здравей! И аз се интересувам от такава методика но и за витамини. За съжаление обаче информация трудно се намира. Опита ли с фирмата вносител на тези системи ?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...