Отиди на
Форум "Наука"

Spleens

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Spleens

Spleens's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. "Автохтонната теория" не е глупост, както прибързано я обявяваш. Просто все още не сме в състояние да осмислим всички детайли около нея. Така както и тохарската теория не е глупост. Парадоксалното е че тези две теории са здраво свързани, само че никой не иска (или не може) да допусне наличието на повече от едно древнобългарско културно ядро в Евразия.4 Автохтонната теория е глупост, защото твърди че древните българи са били винаги на Балканите. за рода "балхари" при хурите е твърда интересно, но дори и да е така, това показва че названието "българи" е възникнало още в рамките на индоевропейската общност! като общност явно радствена с тохарите и кимерите, или част от тях, което вече обсъдихме!

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...