Отиди на
Форум "Наука"

Genesis

Потребител
  • Брой отговори

    2
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Genesis

Genesis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Идеята е интересна, но според мен, ако дори по най-наивните представи има такива роботи след 40-50 години, то ще отнеме поне 2 пъти по толкова, докато те станат достъпни за средностатистическия педофил , за да може той, да не напада деца, а да се задоволява със "роботчето" си . Лично моето мнение е скептично по този въпрос, относно времето необходимо за реализацията на този проект.
  2. НПМГ(Национална природо-математическа гимназия) Имат доста разширено обучение по предметите, необходими за кандидатстване медицина. Основните предмети, на които трябва да залягаш са биология и химия предимно, но освен тях: физика и математика. Но, както казаха по-горе, медицината е може би най-тежкото от всички неща, които може да следваш. Първо обучението е най-дълго за висше в сравнение с други. Между 8 и 9 години. Аз също съм се ориентирал натам, но смятам да уча във Франция, защото в България няма почти никаква реализация, ако не работиш частно. На този етап ти препоръчвам да си избереш някоя езикова гимназия, където в 11 или 12 (по-добре в 11 разбира се) клас се профилираш по определени предмети. Лично аз, уча във Френската гимназия в София (9 ФЕГ) и съм профил биология и химия. Подготовката по тези предмети, специално в моето училище е на много високо ниво и има над 90% успеваемост на кандидат-студентските изпити. Ако пък до тогава се откажеш от медицината, има и профили математика и информатика, история, френски и литература и география и математика. Не ти казвам да учиш задължително в моето даскало, но по начало си избери такова с различни варианти за по-нататъшно развитие. Пък и един език, особено западно-европейски е голямо предимство Да бъдеш лекар е една от най-стойностните науки, но далеч не е като на филма .

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...