Отиди на
Форум "Наука"

Yungabi

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ Yungabi

  1. Много интересна тема на която винаги възникват спорове.Може би един ден науката ще обясни как минало сегашно и бъдеще съществуват едновременно.На мен ми се е случвало да виждам сцени от бъдещият ми живот и живота на други хора което ме кара да вярвам че има неща които са предопределени - като се почне от събития за които говори цял свят и се стигне до незначителни случки от ежедневието които напомнят за разходката в бъдещето.Човек като се види себе си в ситуация от бъдещето в която допуска грешка си казва как можах да постъпя така въпреки че нищо още не се е случило но в последствие всичко се забравя и си спомняш чак когато си пред свършен факт.Случката се реализира в реалният живот.Не мисля че учените и вярващите си противоречат и трябва да спорят.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...