Отиди на
Форум "Наука"

substance

Потребител
  • Брой отговори

    5
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за substance

substance's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Репутация

  1. Успешно кацане, пичове!!! В блога ми съм писал повече.
  2. Егати лудите американци! Поне си уважават науката за разлика от нас!!! Между другото, чак на това филмче забелязах, колко много прилича емблемата на мисията на логото на Mozilla Firefox. Към Nakun, совалката е повече от дърта кошница дори! Страшно много хора са се трудили по нея, но много отдавна трябваше да се направи нещо ново. Може би дори веднага след Челинджър, трябваше да се усетят, че мод-нат самолет на гърба на огромен резервоар не е особено добра идея! STS мисиите са безбожно скъпи именно, защото техниката е остаряла и сложна за управление, не за друго. Това все пак е програма на 40 години (поне от тогава се разработва). А МКС съвсем не беше уместно да споменаваш, аз лично от това по-безсмислен човешки "научен" проект не знам! С тези 100 милиарда $ можеше сигурно да се въведе по-висок стандарт на живот в цяла Африка.
  3. Хубава статия, не знаех повечето от споменатите факти. Горд съм, че никога не съм пушил и не смятам да пуша. Единствено наргиле, но мислех, че то поне има доста ограничена вреда?!
  4. Разбира се че е и по-лесно и по-практично всияко да е на едно място, само че за да стане кадърно на принципа "всичко в 1" трябват пари и организация, защото ако ще е нещо сериозно, трябва и да бъде направено професионално. А когато е доброволен проект, по-трудно вървят нещата. Иначе аз съм отворен към нови идеи, но не всеки ще е готов да поства в "чуждия" сайт. Аз лично не държа да е "моето си място", просто искам да има информация за всички.
  5. Здравейте всички, това е страхотен форум и го открих едва на скоро. Каня всички, които се интересуват от астрономия и космоса като цяло в новия ми астрономически новинарски блог. Ъпдейтвам го по възможност всеки ден. Към модераторите, не го приемайте като реклама, защото "проектът" ми няма никаква комерсиална цел, а изцяло информативна за хора с интереси в тази област. Също така бих оценил коментари по самото съдържание и структура на блога, защото тепърва ще се развива.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...