Отиди на
Форум "Наука"

Coldorde

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за Coldorde

Coldorde's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

1

Репутация

  1. Точно така. С партньорка не че ги няма, но са много по-малки. Пише че причините може да са на химичните вещества - допамин и подобни. Друго е нещо като алергична основа, автоимунна реакция и т.н. психолог не може да помогне освен, да ми помогне да не го правя. затова и търсих съвети как да спра..
  2. Единственото нещо, което помага е възможно най-дълго въздържание. Затова и се опитвам всякакви начини - да се измарям, студени душове, лицеви, да оставам зает колкото мога. През деня нямам проблеми вече и се контролирам понеже имам желание, но както казах проблема е вечерта, че се събуждам по някое време и … или не успявам да се контролирам, защото съм в полу-будно състояние или пък ако успея някак си да спра не мога да заспя.
  3. На 23г. Мозъчната мъгла продължава поне 2 дена. Ако прекалявам постоянно обикновено става много зле. До сега няма човек излекувал се от POIS. Поне не съм срещал в нито една група. щом лекарите в цял свят не знаят едва ли има смисъл да ходя на лекар. Ходил съм за други неща, но не съм казвал това - хормони, тестостерон и какви ли не съм изследвал. При някой хора с POIs продължава и 1-2 седмици. Има хора уволнявани от работа.
  4. Да и това също съм го чел и пробвал. Това също помага.
  5. Да, аз през деня гледам да съм зает и няма проблем. Изморен съм. Заспивам бързо, но се събуждам след няколко часа и не мога да заспя повече и в полу-будно състояние не успявам да се контролирам. Иначе през деня винаги намирам какво да правя и изобщо не мисля за това. Вечер като заспя е проблема. Ако не съм на работа като се събудя даже бих станал да правя нещо, но как като няма да спя и после на работата ще съм .. Единственото, което даде някакъв резултат вчера е след като се събудих отидох и си теглих един бърз студен душ. Това оправи нещата, но както казах проблема е понякога, че в полу-будно състояние почти не се усещам какво правя. Това не знам как да оправя. Също и че не мога да заспя, заради огромното сексуално желание.
  6. Здравейте! След мастурбация изпитам симптоми като мозъчна мъгла, липса на енергия, а понякога и доста различни симптоми като болки на определени места и т.н Попаднах на групи от цял свят - no fap - тези хора се въздържат от порнография или мастурбация и казват, че се чуватват по-добре и имат енергия и т.н. Според мен аз лично страдам от POIS - пост оргазмен синдром. Обясних причината по която искам да спра с порнографията напълно и да намаля мастурбирането възможно най-малко. В момента издържам между 3-7 дни без мастурбиране. Какво ли не се опитвах, но не мога… През деня се контролирам, но вечер след като заспя след няколко часа се събуждам с много голямо сексуално желание и в полу-заспало състояние не успявам да се контролирам и мастурбирам. Целта е да успявам поне 20-30 дни да успявам. Приемам всякакви съвети.

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...