Отиди на
Форум "Наука"

meryy

Потребител
  • Брой отговори

    1
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за meryy

meryy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Репутация

  1. Какво е психосоматиката? Психосоматиката – значение: В най-широк смисъл, психосоматиката (от гръцки: psyche — душа, soma — тяло), включва взаимодействие между поведението (мисли, чувства, действия) и телесната болест. Психосоматиката се занимава с влиянието на нашите емоции и страхове върху здравето ни. Научно е доказано, че нашите вътрешни преживявания, проблеми и чувства водят до физически заболявания. Такива връзки се осъзнават от векове, тъй като физическите болки не се появяват и не протичат във вакуум, а съществуват само у човека. В основата на психосоматичните заболявания, стои не стресът и конфликтите сами по себе си, а начинът, по който човек реагира на тях. повече може да прочетете тук https://novitemodeli.blogspot.com/2022/11/blog-post_30.html

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...