Отиди на
Форум "Наука"

nick_klaus

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Отговори публикувано от nick_klaus

  1. Момчето не разбира от математика, както сам е заявявал. Не,  че след това не тръгна да обяснява с увереност на математик, че не е прав... Не очаквайте да изнесе числа, ако не са от на карбовкки сайта, информиран нет и поглединфо.

    От войната разбрахме, че руската войска е силно надценена, а ръководителите й са калинки и единствено ядрените оръжия я пазят от превръщането й в пустиня.

    • Харесва ми! 4
  2. Преди 7 минути, БатеВаньо said:

    Не трябва да се търси логика. Неестествено е. При ааморално поведение обяснението е пари. Вероятно господата с капитана заработва за насъщния. С този си им занаят да разчиташ че ще се поправят, е загуба на време. 

    Кимон (Drunken_Master из другите форуми) всъщност има психични проблеми. В главата му има повече Вселени, отколкото в Marvel и DC взети заедно. Момчето пише, че има дете, а няма и бил много зает в работата си и нямал време да се информира за войната, но от 7 сутринта пише във форуми до полунощ и понякога след това. Навсякъде поства едни и същи неща, които си държи на папки в компютъра и като му отговорят пише, че за първи път чувал нещо подобно, а го е прочитал поне 100 пъти. Понякога копира чужди мнения и ги споделя за свои, но не му идва на акъла да ги редактира и изпада в неловки ситуации. Дори можеш да прочетеш, че има "приятел", който го информира за войната в Украйна директно оттам, но ако ти имаш такъв приятел, то той сипе пропаганда.

    • Харесва ми! 4
  3. Преди 18 часа, Кимон Георгиев said:

    Ами виж сега, аз съм на 31 години, имам деца и съпруга, по цял ден се занимавам с ресторанти и нямам особено много време за следене. Надявам се, че ще ми простиш "съветофилията", ама... Баси нелепия довод! Теб като те гледам, долу-горе си на годините на баща ми, който не го виждам по никакъв начин, да се дърли с лапетата по форумите. Най-малкото щото е успешен бизнесмен, и той като мене няма особено много време за глупости. Явно и него го гони здраво "съветофилията"... Интересно, откъде намирате толкова време за следене тук-там, тук-там, тук-там. Аз тая година един мач на Бостън Селтикс не мога да изгледам... Хубаво, че видяха сметката на ЦСКА, че и тях нямаше да ги следя.

    Нима ? Я ми дай линк, в който Веселин Янчев (когото доста уважавам) е твърдял подобно нещо ? Да не си измисляш ? Нещо ме съмнява, да тръгне, да ръси подобни глупости...

    Скорпионе, ти пиеш ли си хапчетата редовно ? Интересно, когато учиш руска история, къде по-точно трябва да специализираш ? Вероятно в Зимбабве ? Говоря за Дарина Григорова и Сашо Сивилов, които познавам лично, това са млади и изключително компетентни историци. Специално мнението на Сашо Сивилов публично беше: "Украинците твърдят, че са наследници на едновремешните "казаци", спорно е... Но да се твърди, че "казаците" били отделен етнос е още по-спорно !" По-доста завоалиран начин (в типично негов стил), ти казва черно на бяло, че това са абсолютни тинтири-минтири. Момчето е изчело един тон книги на руски. Казах ти, отваряш им учебниците по История и четеш. Четеш и се заливаш от смях. Последното култово беше, че "Чингис Хан бил украинец". Македония направо пасти да яде пред "древният" народ.

    Не помня някога да съм бягал от отговор, пак казвам... имам бан тук от няколко месеца и доста постове, които пиша просто не се появяват. Когато пиша нещо, то трябва да бъде проверено от модератор и да бъде одобрено. Компренде, ма амиго ?
    Относно примерите ти, аз не помня някога да съм намесвал шведите и норвежците и не виждам какво общо имат с примера. Ако искаш отговор - повечето историци ги смятат, че са от един и същи етнос. Аз не се налагам да давам компетентно мнение, понеже не съм чел достатъчно скандинавска история. По тая логика - бошняците и сърбите също са един и същ етнос. Бошняците са сърби-мюсюлмани. Или иначе казано, това са сръбските помаци.

    Не някои, а самият Владимир Путин редовно ми превежда рубли по банковата сметка. Сега особено, като паднаха рязко цените, понеже "демократичният газ" излезе много евтин ще има да хааааарча цяла година. :)

    Между другото, ето нещо от днес... Не е много по темата, ама нали все Русия, та Русия...


    Ще взимаме газ от Турция. Да знаете, че 100% няма да е руски, те турците са страхотен производител на природен газ... :)
    Нека да благодарим на обичайните заподозрени а.к.а. американските клоАкьори ПП/ДБ/ГЕРБ и естествено Козяк.

    Честито ти бебе, издрънканче. Бързо е изразснало в употробата на жена ти и се е родило. Има няма за две седмици от последния път, в който нямаше. Като човек, който по цял ден пише из форуми имаш невероятно определение за нямам време да следя всичко, а само руската позиция 🤣 Не знам дали другите трябва да пият хапчета, но ти - задължително. Към манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство трябва да прибавим и шизофрения...

    • Харесва ми! 3
    • Благодаря! 2
    • ХаХа 2
  4. Преди 20 часа, skorpion1980 said:

    Ти мани, ама той обясняваше, че твърденията на академика ченге Георги Марков и други доказани руски агенти в БАН били критерий, че украинците били руснаци😁😁😁 Обаче съм сигурен, че ако го питаш дали по тази логика норвежците са шведи няма и дума да обели.

    За него Марков е велик и многоуважаван, но до момента, в който го цитираш какво е казал за спасяването на българските евреи, Борис и баща му. След това рязко му призлява.

    • Харесва ми! 2
  5. Сериозно ли спорите с кимон георгиев подвизаващ се из форумите с гръмкото drunken master и разкрит от всички с ниското си възпитание и интелектуално ниво; използван за подигравки и леещ копи-пейст пропаганда от сайтове за фалшиви новини?

    • Харесва ми! 2

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...