Отиди на
Форум "Наука"

nick_klaus

Потребител
  • Брой отговори

    6
  • Регистрация

  • Последен вход

Всичко за nick_klaus

Последни посетители

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nick_klaus's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

19

Репутация

  1. Според мен НЛО са хора от бъдещето, които ни наглеждат.
  2. Момчето не разбира от математика, както сам е заявявал. Не, че след това не тръгна да обяснява с увереност на математик, че не е прав... Не очаквайте да изнесе числа, ако не са от на карбовкки сайта, информиран нет и поглединфо. От войната разбрахме, че руската войска е силно надценена, а ръководителите й са калинки и единствено ядрените оръжия я пазят от превръщането й в пустиня.
  3. Кимон (Drunken_Master из другите форуми) всъщност има психични проблеми. В главата му има повече Вселени, отколкото в Marvel и DC взети заедно. Момчето пише, че има дете, а няма и бил много зает в работата си и нямал време да се информира за войната, но от 7 сутринта пише във форуми до полунощ и понякога след това. Навсякъде поства едни и същи неща, които си държи на папки в компютъра и като му отговорят пише, че за първи път чувал нещо подобно, а го е прочитал поне 100 пъти. Понякога копира чужди мнения и ги споделя за свои, но не му идва на акъла да ги редактира и изпада в неловки ситуации. Дори можеш да прочетеш, че има "приятел", който го информира за войната в Украйна директно оттам, но ако ти имаш такъв приятел, то той сипе пропаганда.
  4. Честито ти бебе, издрънканче. Бързо е изразснало в употробата на жена ти и се е родило. Има няма за две седмици от последния път, в който нямаше. Като човек, който по цял ден пише из форуми имаш невероятно определение за нямам време да следя всичко, а само руската позиция Не знам дали другите трябва да пият хапчета, но ти - задължително. Към манията за преследване, нарцистично личностно разстройство, когнитивното нетърпение и проблемите с възприятието за пространство трябва да прибавим и шизофрения...
  5. За него Марков е велик и многоуважаван, но до момента, в който го цитираш какво е казал за спасяването на българските евреи, Борис и баща му. След това рязко му призлява.
  6. Сериозно ли спорите с кимон георгиев подвизаващ се из форумите с гръмкото drunken master и разкрит от всички с ниското си възпитание и интелектуално ниво; използван за подигравки и леещ копи-пейст пропаганда от сайтове за фалшиви новини?

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...