Отиди на
Форум "Наука"

lyubomir.

Потребител
  • Брой отговори

    4
  • Регистрация

  • Последен вход

ВСИЧКО ПУБЛИКУВАНО ОТ lyubomir.

  1. Здравейте от мен Любомир ! Току що се регистрирах във форума. Желая здраве и щастие на всички! Имах също така едно желание да напиша 2-3 изречения в темата Украйна - Русия , ама не мога ... Защо ? там има някакъв вид цензура ? Жалко... Имах желание да се включа в дискусията, но май такава няма ... Думата се дава на "наши другари" Е със здраве да си ползвате думата ... и да претворите решенията на 18-тия конгрес в дела. Ако все пак мислите - виждам, че някои го правят, то помислете и на темата защо ги ручахме жабетата и защо искахме гласност и перестройка преди 30 години ? За да не можем сега да кажем / напишем и една думичка дори без да сме сигурни , че не следваме партийната повеля ли ? Е здрави да сме през Новата 2024 година - другото ще си дойде на мястото ! Успехи желая и бистър и критичен ум ( както подхожда на научни люде ) !! ;)

За нас

"Форум Наука" е онлайн и поддържа научни, исторически и любопитни дискусии с учени, експерти, любители, учители и ученици.

За своята близо двайсет годишна история "Форум Наука" се утвърди като мост между тези, които знаят и тези, които искат да знаят. Всеки ден тук влизат хиляди, които търсят своя отговор.  Форумът е богат да информация и безкрайни дискусии по различни въпроси.

Подкрепи съществуването на форумa - направи дарение:

Дари

 

 

За контакти:

×
×
  • Create New...